Dictionary

Mirin Seasoning

Το Mirin είναι από τα πιο δημοφιλή seasonings της Ιαπωνικής κουζίνας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο γλυκό κρασί με βάση το ρύζι που αποτελεί βασικό υλικό για τη δημοφιλή σάλτσα teriyaki αλλά και για το seasoning του sushi. Στα δικά μας πιάτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια μέσα σε dressings για σαλάτες αλλά και σε μαρινάδες για κρέας, ψάρι, ceviche και tartar. Προσθέτει γλυκιά γεύση και εξουδετερώνει τυχόν μυρωδιές από το κρέας.

Θες να μάθεις πληροφορίες για κάποιο υλικό της Ασιατικής κουζίνας; Γράψε μας ποιο εδώ:

Υλικό:

Ονοματεπώνυμο:

Email:

Goto Top