Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Sweet Chili Burger

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Sweet Chili Tower! Ζουμερό μπιφτέκι με crunchy πίκλες και γλυκοκαυτερή σάλτσα τσίλι. Το μυστικό στο burger είναι η μείξη με  Bulgogi Sauce, μία πλούσια σε γεύση σάλτσα με σόγια, πουρέ αχλαδιού και μπαχαρικά.

Τα προϊόντα μας

 

 

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

 

  • 720gr βοδινός κιμάς
  • 70gr Sempio Bulgogi Marinade Sauce
  • 4 τμχ Burger Buns
  • 160gr Cardinal Sweet Chili Sauce
  • 320gr Takuan Pickled Radish
  • 60gr κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 10gr αλάτι ψιλό
  • 2gr πιπέρι μαύρο

 

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε καλά το βοδινό κιμά με τη Sempio Bulgogi Marinade Sauce και πλάθουμε σε patties των 200gr.
  2. Αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα να δέσει το μίγμα. Κόβουμε το Takuan Pickled Radish σε λεπτές φέτες των 20gr.
  3. Βγάζουμε τα patties από το ψυγείο και τα αλατοπιπερώνουμε καλά.
  4. Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές.
  5. Για το στήσιμο, ξεκινάμε με τη βάση από το bun και μία στρώση από Cardinal Sweet Chili Sauce, ακολουθεί το ψημμένο βοδινό, τέσσερις φέτες Takuan Pickled Radish, 20gr κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο και τελειώνουμε με άλλη μια στρώση Cardinal Sweet Chili Sauce πριν το καπάκι του bun.
Goto Top