Συνταγή

UDON NOODLES WITH DUCK & TERIYAKI SAUCE

Ξεχάστε για λίγο το κοτόπουλο, το χοιρινό και το μοσχάρι. Αυτή τη φορά, συνδυάσαμε κομμάτια πάπιας με την τέλεια, απαλή και διακριτική γεύση των Udon Noodles και το χαρακτηριστικό αυθεντικό άρωμα της σάλτσας Teriyaki. Αυτή η συνταγή είναι η γεύση που ο καθένας αναζητά από ένα Asian πιάτο. Αρπάξτε το wok από το ντουλάπι και παρασυρθείτε άφοβα σε ένα stir fry εκρηκτικής νοστιμιάς.

Τα προϊόντα μας

  • Udon Noodles
  • Dalee Duck Half Roasted
  • Baby Corn Cardinal
  • Diamond Wok Mixed Vegetables with Lotus
  • Minced Garlic
  • Minced Ginger
  • Teriyaki Sauce
  • Cooking Wine Shao Hsing
  • Mirin
  • Peanut Oil
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 600gr Udon Noodles
  • 300gr προψημένο στήθος πάπιας (τηγανισμένο και κομμένο σε λωρίδες)
  • 100gr Baby Corn Cardinal
  • 100gr ανάμεικτα λαχανικά για wok
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 κλωνάρια φρέσκο κρεμμυδάκι, κομμένο στα 4
  • 1 κ.γλ. Minced Garlic
  • 2 κ.γλ. Minced Ginger
  • 100ml Teriyaki Sauce
  • 1 κ.σ. Cooking Wine Shao Hsing
  • 1 κ.σ. Mirin
  • 200ml νερό
  • 3 κ.σ. Peanut Oil
  • Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

  • Προετοιμάζουμε τα Noodles σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
  • Τηγανίζουμε το προψημένο στήθος πάπιας σε αρκετό ηλιέλαιο μέχρι να ροδίζει και το τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Έπειτα το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
  • Ζεσταίνουμε στο wok το φυστικέλαιο και τσιγαρίζουμε το Minced Ginger και το Minced Garlic. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα Wok Vegetables και ανακατεύουμε για 2 με 3 λεπτά ακόμη.
  • Ρίχνουμε στο wok τις σάλτσες και ανακατεύουμε μέχρι αυτές να πάρουν βράση. Προσθέτουμε τέλος τα Udon Noodles και το κρέας της πάπιας, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Goto Top