Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

YELLOW CURRY ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Βασίλης Σπόρος
(Chef στην Cardinal)

Εάν πιστεύετε ότι έχετε δοκιμάσει τα καλύτερα σουβλάκια κοτόπουλου τότε πρέπει να δοκιμάσετε και αυτή τη συνταγή για να αναθεωρήσετε. Πεντανόστιμες μπουκιές από τρυφερό μπούτι κοτόπουλο που έχει μαριναριστεί σε πικάντικη πάστα από κίτρινο curry, Cardinal Coconut Milk, σκόρδο και χυμό από λεμόνι. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να παραγγείλετε καλαμάκια, σκεφτείτε πρώτα τη γευστική εκδοχή που μας προτείνει ο chef Βασίλης Σπόρος.

THAI CHICKEN SAUTE

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Τσιγαριστό, σοταρισμένο, ή ελαφρώς τηγανισμένο. Όπως και να το πούμε, το κοτόπουλο sauté είναι super γευστικό και εύκολο. Πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με υλικά από την παραδοσιακή ταϊλανδέζικη κουζίνα. Φτιάξτε το μόλις σε λίγα λεπτά. Η γευστική πινελιά από Fish Sauce, γάλα καρύδας και Sriracha αναγάγουν τη γεύση σε άλλο επίπεδο. Είναι το τέλειο καλοκαιρινό comfort dinner!

PANKO CORN DOG

Βασίλης Σπόρος
(Chef στην Cardinal)

Finger Food is Comfort Food! Ο Βασίλης Σπόρος μας προτείνει έναν εναλλακτικό super νόστιμο τρόπο για να φτιάξουμε τα αγαπημένα σε όλους Hot Dogs. Πανάρετε τα λουκάνικα Φρανκφούρτης με Panko Bread Crumps και τηγανίστε τα. Το dip από μουστάρδα, μαγιονέζα και μια πινελιά από πικάντικη Cardinal Sriracha Sauce τα κάνει ακόμη πιο ακαταμάχητα. Enjoy.

FRIED RICE WITH NUTS

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Σπυρωτό ρύζι basmati, μανιτάρια shiitake, ψημένα cashews, αυγό, μπρόκολο Soy Sauce και ένα super γευστικό και απολαυστικό dressing από Peanut Flavored Sauce LKK. Αυτό το τηγανιτό ρύζι γίνεται πανεύκολα, είναι ελαφρύ και θα σου αρέσει τόσο, που θα το φτιάχνεις και θα το ξαναφτιάχνεις!

TAPIOCA PUDDING WITH FRUITS

Βασίλης Σπόρος
(Chef στην Cardinal)

Οι διάφανες πέρλες ταπιόκας είναι η ιδανική βάση για το πλέον ελαφρύ και δροσιστικό επιδόρπιο του καλοκαιριού. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας φρούτα και φτιάξτε το πιο γρήγορο γλυκό στην κουζίνα, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Απαλή υφή και εξωτική γεύση από Cardinal Coconut Milk στο πιο πολύχρωμο dessert που αφανίζεται σε ανυποψίαστο χρόνο από το ψυγείο.

HOISIN PORK & SNOW PEAS STIR FRY

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Η Hoisin Sauce είναι μια all time classic ασιατική σάλτσα για την ιστορία της οποίας δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά. Χρησιμοποιείται σε αμέτρητες συνταγές αλλά κανένας δεν είναι σίγουρος πότε πρωτοεμφανίστηκε στις κουζίνες της Ασίας. Παραμένει ένα απίθανο γευστικό μυστήριο. Σε αυτή τη συνταγή δένει υπέροχα με τρυφερά κομμάτια από ψαρονέφρι και Snow Peas!

RED CURRY PASTE ROAST CHICKEN

Βασίλης Σπόρος
(Chef στην Cardinal)

Το πιο νόστιμο κοτόπουλο ψήνεται πάντα παρέα με τη σάλτσα του. Γλυκιά και αρωματική καυτερή πάστα από κόκκινο κάρυ και χαρακτηριστική γεύση σησαμελαίου μπερδεύονται και δίνουν το πλέον ξεχωριστό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το παρέα με καλαμπόκι, μπρόκολο και baby potatoes!

CHICKEN THIGHS WITH GINGER – SESAME GLAZE

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Το νόστιμο κρέας θέλει και τη σωστή μαρινάδα του. Φτιάξτε τα πιο εύκολα και λαχταριστά μπουτάκια κοτόπουλου με 3 απλές κινήσεις. Σάλτσα σόγιας, λάδι από σησάμι, χοντροαλεσμένο chili, λευκό σουσάμι και ψιλοκομμένο σκόρδο και ginger βάζουν τα δυνατά τους και χαρίζουν την καλύτερη πιθανή γεύση στο πιάτο έκπληξη που δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε!

CACIO E PEPE UDON NOODLES

Βασίλης Σπόρος
(Chef στην Cardinal)

Το κλασικό instant ιταλικό Cacio e Pepe είναι η γρήγορη, απλή, χορταστική και γευστική συνταγή που γίνεται με 3 μόλις υλικά! Στην παραλλαγή που ακολουθεί, ο chef Βασίλης Σπόρος αντικαθιστά τα κλασικά ιταλικά μακαρόνια με Udon Noodles και προτείνει ένα πιάτο που θα υιοθετηθεί από αυτούς που γνωρίζουν από καλή γεύση αλλά και από όσους τρέχουν με το χρόνο…

VINDALOO PORK

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Το Vindaloo Pork είναι η αυθεντική συνταγή που μπορεί να έρχεται μεν από την μακρινή πολιτεία Γκόα της Ινδίας, έχει όμως πορτογαλικές καταβολές από την εποχή της αποικιοκρατίας. Χοιρινό ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομμάτια που έχουν σιγοβράσει με ένα απίστευτο μείγμα αρωματικών μπαχαρικών. Φτιάξτε στην κουζίνα σας ένα all time classic ινδικό πιάτο που συνοδεύεται τέλεια από ρύζι ατμού.

LINGUINI AGLIO Ε OLIO (CHILI OIL)

Βασίλης Σπόρος
(Chef στην Cardinal)

Τα Linguini Aglio e Olio ανήκουν σίγουρα στη λίστα με τα πέντε φαγητά που πρέπει να δοκιμάσεις εάν βρεθείς σε ιταλικό έδαφος. Ξεχωρίζουν για τo ντελικάτo άρωμά τους που κερδίζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες, με τη χρήση λίγων και απλών υλικών. Ο chef Βασίλης Σπόρος προσθέτει στη διάσημη συνταγή λίγο Lee Kum Kee Chili Oil και την αναγάγει σε άλλο επίπεδο.

Goto Top