Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

BEEF SKEWERS

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Αντί να τα παραγγείλεις καλύτερα να τα φτιάξεις μόνο σου με υλικά που έχεις διαλέξει εσύ. Τα σουβλάκια είναι το κλασικό φαγητό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και ειδικά όταν μιλάμε για μοσχαρίσιο κρέας που έχει μαριναριστεί σε Soy Sauce, φυστικοβούτυρο, γλυκόξινη σάλτσα και ρυζόξιδο, καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για γεύση ανώτερη. Οι μαρινάδες κάνουν πάντα τη διαφορά στο κρέας και σε αυτή τη συνταγή, εάν θέλεις τέλειο αποτέλεσμα, μην ξεχάσεις να κάνεις brushing το κρέας ενώ ψήνεται. Δοκίμασε τα!

Τα προϊόντα μας

  • Cardinal Sweet & Sour Sauce
  • Kikkoman Soy Sauce Less Salt
  • Rice Vinegar
  • Minced Garlic
  • Yakitori
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 3 κ.σ. Sweet & Sour Sauce Cardinal
  • 2 κ.σ. Kikkoman Less Sodium Soy Sauce
  • 1 κ.σ. ανάλατο Peanut Butter
  • 1/2 κ.γλ. Rice Vinegar
  • 1/2 κ.γλ. Minced Garlic
  • 230gr κρέας μοσχαρίσιο χωρίς λίπος
  • ξυλάκια για σουβλάκια

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε πολύ καλά τα πρώτα 5 υλικά για τη μαρινάδα.
  • Κόψτε το κρέας σε λεπτές μακρόστενες φέτες και τοποθετήστε το στη μαρινάδα.
  • Ανακατέψτε καλά, σκεπάστε και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
  • Έπειτα περάστε σε κάθε ξυλάκι 1 κομμάτι κρέας.
  • Ψήστε σε καλά προθερμασμένο grill για 2 λεπτά την κάθε πλευρά, περνώντας με ένα πινέλο την υπόλοιπη μαρινάδα πάνω στο κρέας.
Goto Top