Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Chicken Corn Soup

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Εύκολο και γευστικό comfort food άκρως κατάλληλο για τα πρώτα κρύα. Κοτόπουλο και καλαμπόκι παντρεύονται γλυκά και δημιουργούν ένα βελούδινο ζωμό.

Τα προϊόντα μας

 

 

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 500gr φιλέτο κοτόπουλο στήθος
  • 1 lt ζωμός κοτόπουλου
  • 425gr cream style corn
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 2 κ.σ. tapioca starch
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 1 κ.σ. sesame oil
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Λευκό πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
  2. Βράζουμε το ζωμό του κοτόπουλου, ρίχνουμε το κοτόπουλο, το cream style corn, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρεύουμε έως ότου να μαλακώσει το κοτόπουλο.
  3. Ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
  4. Λιώνουμε το tapioca starch σε λίγο νερό και προσθέτουμε σιγά σιγά στη σούπα ανακατεύοντας μέχρι να αποκτήσει μια βελούδινη υφή.
  5. Σερβίρουμε σε μπολάκια με λίγες σταγόνες sesame oil και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.
Goto Top