Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

CHICKEN THIGHS WITH GINGER – SESAME GLAZE

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Το νόστιμο κρέας θέλει και τη σωστή μαρινάδα του. Φτιάξτε τα πιο εύκολα και λαχταριστά μπουτάκια κοτόπουλου με 3 απλές κινήσεις. Σάλτσα σόγιας, λάδι από σησάμι, χοντροαλεσμένο chili, λευκό σουσάμι και ψιλοκομμένο σκόρδο και ginger βάζουν τα δυνατά τους και χαρίζουν την καλύτερη πιθανή γεύση στο πιάτο έκπληξη που δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε!

Τα προϊόντα μας

  • Soy Sauce Lite
  • Pure Sesame Oil
  • Minced Garlic
  • Minced Ginger
  • Sambal Oelek
  • Sesame Seeds White Roasted
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 3 κ.σ. καστανή ζάχαρη
  • 3 κ.σ. Soy Sauce Less Salt (Lite)
  • 1 κ.σ. Pure Sesame Oil
  • 1 κ.σ. Minced Garlic
  • 2 κ.σ. καβουρδισμένο σησάμι
  • 1 κ.γλ. Minced Ginger
  • 1 κ.σ. Sambal Oelek
  • 1000gr φιλέτο μπούτι κοτόπουλο χωρίς το δέρμα

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ανακατεύετε πολύ καλά τα 8 πρώτα υλικά.
  • Προσθέστε το κοτόπουλο, ανακατέψτε καλά και αφήστε το να μαριναριστεί για 30 λεπτά.
  • Ψήστε το κοτόπουλο στο γκριλ μέχρι να πάρει το σωστό χρώμα.
  • Σερβίρετε σε ένα πιάτο και περιχύστε με το μείγμα σάλτσας που έχει απομείνει.
Goto Top