Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Chinese 5spice Chicken Wings

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Grilled to perfection. Ζουμερές φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες στο διάσημο κινέζικο μείγμα μπαχαρικών 5 spice powder, ginger, σκόρδο, σάλτσας σόγιας, σησαμέλαιο και oyster sauce. Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή με σίγουρη επιτυχία. Τα πιο νόστιμα μυστικά κρύβονται μέσα στις καλύτερες μαρινάδες. Ταιριάζουν τέλεια με dip από Sweet Chili Sauce ή Sweet n Sour Sauce της Cardinal.

Τα προϊόντα μας

  • Five Spice Powder
  • Minced Garlic
  • Minced Ginger
  • Soy Sauce Kikkoman
  • Oyster Sauce
  • Sesame Oil
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 650gr φτερούγες κοτόπουλο
  • 1 κ.σ. Minced Garlic
  • 1/2 κ.σ. Minced Ginger
  • 1 1/2 κ.σ. Soy Sauce Kikkoman
  • 1/2 κ.σ. Oyster Sauce
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.γλ. Sesame Oil
  • 1/2 κ.γλ. πιπέρι
  • 1/2 κ.γλ. 5 spice powder

Εκτέλεση

  • Στεγνώστε τις φτερούγες με χαρτί κουζίνας.
  • Σε ένα μπολ βάλτε τις φτερούγες, το σκόρδο και το ginger και ανακατέψτε καλά.
  • Προσθέστε έπειτα και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας πάλι.
  • Αφήστε τις φτερούγες να μαριναριστούν για 30 λεπτά ή ακόμη καλύτερα για 2 ώρες.
  • Ψήστε στο grill σε μέτρια φωτιά και σερβίρετε.
  • Αν θέλετε συνοδέψετε τις φτερούγες με Sweet & Sour Sauce Cardinal ή με Sweet Chili Sauce Cardinal.
Goto Top