Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Hoisin Udon Noodles

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Είναι από τα πιο γρήγορα, ελαφριά και νόστιμα πιάτα που μπορείς να φτιάξεις μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας μόνο το wok σου. Τα Udon Noodles έχουν απίστευτη μαστιχωτή υφή και απορροφούν τέλεια τη γεύση και το άρωμα της Hoi Sin και της Sriracha. Ακόμη αναρωτιέσαι τι θα φτιάξεις για βραδινό;  Λίγα υλικά, άψογη γεύση!

Τα προϊόντα μας

  • Sesame Oil
  • Soy Sauce
  • Hoi Sin
  • Udon Noodles
  • Sriracha
  • Rice Vinegar
  • White Sesame Seeds
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 2 κ.γλ. Sesame Oil
  • 4 κρεμμύδια φρέσκα χοντροκομμένα
  • 4 κ.σ. Hoisin Sauce
  • 2 πακέτα Udon Noodles
  • 2 κ.γλ. Soy Sauce
  • 1 κ.γλ. Sriracha
  • 2 κ.σ. νερό
  • 1/2 κούπα αγγούρι τουρσί (κόβετε το αγγούρι χωρίς τους σπόρους σε λεπτές φέτες και μαρινάρετε με Rice Vinegar)
  • White Sesame Seeds (για το γαρνίρισμα)

Εκτέλεση

  • Σε ένα wok ζεσταίνετε το Sesame Oil.
  • Προσθέστε τα κρεμμύδια και σοτάρετε για 1 λεπτό. Ρίξτε την Hoisin Sauce και ανακατέψτε.
  • Προσθέστε τα noodles, την soy sauce, τη Sriracha και το νερό και ανακατέψτε για 3-4 λεπτά, μέχρι να ζεσταθούν καλά τα noodles.
  • Σερβίρετε και εάν επιθυμείτε συνοδέψτε με τα αγγούρια και το σουσάμι.
Goto Top