Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ SURIMI

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Πανεύκολη δροσερή ιαπωνική σαλάτα με surimi και φρέσκα λαχανικά. Το dressing από yuzu kosho, ponzu, ιαπωνική μαγιονέζα και σόγια απογειώνει τη γεύση και το άρωμα στο φουλ. Δοκίμασε την!

Τα προϊόντα μας

  • Surimi
  • Cardinal Sweet Corn Kernel
  • Mayonnaise Kewpie
  • Ponzu Citrus Soy Sauce
  • Sesame Seeds Soy Flavor
  • Soy Sauce
  • Yuzu Kosho
  • Pure Sesame Oil
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 160gr Surimi κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2 μικρά αγγούρια χωρίς τους σπόρους κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 100gr Cardinal Sweet Corn Kernel
  • Τρυφερά φύλλα από iceberg, γαλλική σαλάτα και λόλα κόκκινη
  • 5 ραπανάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • 2 κ.σ. chives ψιλοκομμένα

για το dressing: 

  • 3 κ.σ. Mayonnaise Kewpie
  • 2 κ.σ. Ponzu Citrus Soy Sauce
  • 2 κ.σ. Sesame Seeds Soy Flavor
  • 1 κ.σ. Soy Sauce
  • 1 κ.γλ. Yuzu Kosho
  • 1 1/2 κ.γλ. Pure Sesame Oil

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ αναμιγνύετε όλα τα υλικά για το dressing.
  • Σε ένα αρκετά βαθύ μπολ αναμιγνύετε όλα τα υλικά για τη σαλάτα και προσθέτετε από πάνω το dressing, σερβίροντας αμέσως.
Goto Top