Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Τhai Chicken Sate with Peanut Sauce

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Το σουβλάκι στην Thai εκδοχή του! Το κοτόπουλο παύει να είναι… βαρετό και βουτάει με φόρα στην πιο συγκλονιστική μαρινάδα! Περνάμε τα κομμάτια του φιλέτου σε ξυλάκια bamboo και συνοδεύουμε με σάλτσα με γεύση φυστικιού. Η αρωματικά μαρινάδα εξασφαλίζει μοναδική γεύση, ζουμερή υφή και απογειώνει τη γεύση στο asian «καλαμάκι»!

DUCK BAO BUNS

Βασίλης Σπόρος
(Chef στην Cardinal)

Tο asian street food που έγινε λατρεία! Ατμιστά ψωμάκια ανοίγουν για να φιλοξενήσουν τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις. H γλασαρισμένη πάπια βρίσκει τη θέση της μέσα σε αφράτα bao.

Rice Ginger Salad

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Aρωματική, crunchy και δροσερή! Μία διαφορετική σαλάτα με βάση το ρύζι, φρέσκα ψιλοκομμένα λαχανικά και πλούσιο σε γεύση dressing. Βασιλικός, λάιμ, τσίλι, κόλιανδρος απελευθερώνουν τα αρώματά τους και συνθέτουν την πιο εξωτική σαλάτα!

Noodles με κοτόπουλο, λαχανικά & Wok Sauce

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Eύκολη και γρήγορη συνταγή με ένα κρυμμένο μυστικό! Tη Wok Sauce – τη σάλτσα 5 σε 1 που κάνει τα κλασικά stir fry πιο εύκολα και γευστικά από ποτέ.

Σουβλάκι κοτόπουλο Satay

Βασίλης Σπόρος
(Chef στην Cardinal)

Παραδοσιακή Ινδονησιακή συνταγή που θα λατρέψουν μεγάλοι και μικροί! Μαριναρισμένο κοτόπουλο σε σάλτσα με βάση το φυστίκι. Προσθέστε μία γλυκιά νότα με Mango Chutney Sweet ή Plum Sauce και ταξιδέψτε νοερά στην Ταϊλάνδη!

Goto Top