Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Yakisoba Noodles

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Συνταγή για noodles με yakisoba sauce που μπορείς να φτιάξεις μόνο σου από σάλτσα tonkatsu, spring roll sauce και σάλτσα σόγιας. Συνδυάζεται τέλεια με ramen noodles και με topping από ψιλοκομμένο φύκι nori που δίνει extra πόντους στο τελείωμα.

Τα προϊόντα μας

  • Ramen Noodles
  • Cardinal Spring Roll Sauce
  • Soy Sauce
  • Maxchup Tonkatsu Sauce
  • Nori
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 2oogr Ramen
  • 250gr διάφορα λαχανικά (καρότο σε λωρίδες, κολοκύθι σε λωρίδες, κινέζικο λάχανο)
  • 50gr Peanutoil
  • 1 κ.σ. Spring Roll Sauce Cardinal
  • 2 κ.σ. Soy Sauce
  • 5 κ.σ. Tonkatsu Sauce
  • Λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι
  • Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φύλλο Nori ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  • Προετοιμάστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Ζεστάνετε το λάδι σε ένα σκεύος και σοτάρετε τα λαχανικά για 2 λεπτά.
  • Προσθέστε τις σάλτσες, λίγο αλατοπίπερο και ανακατέψετε.
  • Έπειτα ρίξτε μέσα στο σκεύος σας και τα ramen noodles, ανακατεύοντας καλά για 1 λεπτό.
  • Σερβίρετε και γαρνίρετε με το φρέσκο κρεμμύδι και το Nori.
Goto Top