Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Zucchini Sticks with Soy Dipping Sauce

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Και ποιος δεν αγαπάει τα νόστιμα τηγανητά ορεκτικά; Υπέροχα τραγανά κολοκυθάκια παναρισμένα με ιαπωνική φρυγανιά panko και chili powder. Σερβίρονται με dipping sauce από σόγια light και ρυζόξιδο. Φτιάξτε τα πανεύκολα μέσα σε λίγα λεπτά!

Τα προϊόντα μας

  • Cardinal Panko
  • Chili Powder
  • Kikkoman Soy Sauce Lite
  • Rice Vinegar
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

για το πανάρισμα: 

  • 1 κούπα Panko Cardinal
  • 1/2 κ.γλ. αλάτι
  • 1/2 κ.γλ. ρίγανη
  • 1/2 κ.γλ. σκόρδο σκόνη
  • 1/2 κ.γλ. chili powder

για το dressing: 

  • 2 κ.σ. Kikkoman Less Sodium Soy Sauce
  • 1 κ.σ. Rice Vinegar
  • 2 κ.γλ. ζάχαρη
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι

Εκτέλεση

  • Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τα υλικά για τη σάλτσα.
  • Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατέψτε τα υλικά για το πανάρισμα.
  • Σε ένα τρίτο μπολ χτυπήστε τα αυγά.
  • Περάστε τα κολοκυθάκια πρώτα από το αυγό και μετά από το μείγμα με το Panko και τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο.
  • Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε το Wok Oil. Μόλις ζεσταθεί το λάδι, ρίξτε ένα – ένα τα κολοκυθάκια και τηγανίστε τα 2-3 λεπτά σε κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Μετά ακουμπήστε σε χαρτί κουζίνας.
  • Σερβίρετε σε πιάτο και συνοδέψτε με το dressing σόγιας.
Goto Top