Σε συνεργασία με την εταιρία Kikkoman και τον Ιάπωνα chef Kiyoshi Hayamizu, παρουσιάσαμε σε chef και επαγγελματίες της εστίασης συνταγές για Japas. Οι πιο κλασικές ιαπωνικές σάλτσες με βάση τη σάλτσα σόγιας, όπως η Tonkatsu Sauce, η Yakisoba Sauce αλλά και η Teriyaki Sauce, έγιναν το όχημα για πιάτα που μοιάζουν με μικρά γευστικά θαύματα. Πανεύκολη ετοιμασία και τελικό αποτέλεσμα που σερβίρεται στη λογική των tapas.

Σε συνεργασία με το Βασίλη Σπόρο πραγματοποιήσαμε μια διαφορετική παρουσίαση με θέμα All About Meat! Το κοινό, παραγωγοί τυποποιημένων κρεάτων και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Και το αποτέλεσμα; Μια σειρά προτάσεων που βασίζεται σε κλασικά ασιατικά υλικά όπως το panko, η σάλτσα στρειδιών, το γάλα καρύδας, το mirin, το sake και το panko αλλά και λιγότερα διαδεδομένα όπως η soy powder, το miso powder, το sake που με τις προτάσεις του chef απογειώνουν τη γεύση στο κρέας!

Μαζί με τον Βασίλη Σπόρο παρουσιάσαμε σε chef και δοκιμάσαμε μαζί τους, αγαπημένα Ασιατικά υλικά σε συνταγές με πρωταγωνιστή το κρέας και το ψάρι, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές προετοιμασίας και ψησίματος.

Ο chef Άνταμ Κοντοβάς δοκιμάζει τα νέα προϊόντα μας σε 10 κλασικές συνταγές για τα πιο δημοφιλή γλυκά της Ιαπωνίας. Mochi, Dorayaki, Mitarashi Dango, Yubeshi, Super Food Jellies και πολλά ακόμη. Δες το teaser που ακολουθεί και ανακάλυψε όλες τις συνταγές εδώ.

Άλλη μια δοκιμασία για τους παίκτες του Master Chef στο Star που έπρεπε να φτιάξουν Crispy Pork Ramen Bowl. Για το πανάρισμα του χοιρινού χρησιμοποίησαν Cardinal Panko. Η συνταγή του chef Βασίλη Σπόρου απαιτούσε ταχύτητα, επιδεξιότητα και σωστή τεχνική. Δείτε αν τα κατάφεραν εδώ:
Βρείτε ολόκληρη τη συνταγή του Βασίλη εδώ.

Ο chef Λάμπρος Βακιάρος μαγειρεύει στη «Φωλιά των Κου-Κου», στο STAR Channel, με την Cardinal Wok Sauce, τα Mendake Noodles και τα Cardinal Vegetables Cans.
H Wok Sauce πρωταγωνιστεί σε ένα κλασικό και πανεύκολο Stir Fry με Noodles και λαχανικά αλλά και σε μια γρήγορη και γευστική σούπα. Δοκιμάστε το.
Δείτε τη συνταγή!

Οι Cardinal Sauces πρωταγωνιστούν στην εκπομπή Street Food του Ant1 σε ένα επεισόδιο αφιερωμένο κατεξοχήν στην Ασιατική κουζίνα. Ο chef Βασίλης Καλλίδης φτιάχνει Wonton και Dim Sum με Cardinal Sriracha Sauce, Cardinal Wok Sauce και Cardinal Sweet Chili!
Δείτε ολόκληρες τις συνταγές εδώ:

Ermis Awards 2016 – H νέα μας branded σειρά προϊόντων πήρε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Design/Packaging!
Είμαστε κάτι παραπάνω από περήφανοι και χαρούμενοι για το βραβείο που κερδίσαμε στα Ermis Awards 2016 στην κατηγορία Design, για το νέο packaging των προϊόντων της branded σειράς μας!

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και τιμή που το «The Dieline», το μεγαλύτερο και πιο έγκυρο network για Packaging Design στον κόσμο, παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες των branded προϊόντων μας!

Την Πέμπτη 24/11 και την Παρασκευη 25/11 υποδεχθήκαμε τους φοιτητές του ΙΕΚ Αιγάλεω στο κατάστημά μας Wok Shop στην Κηφισιά και τους μυήσαμε στα μυστικά του sushi! H Chef της Cardinal Kατερίνα Χανιώτη έδειξε βήμα προς βήμα πώς να ρολάρουν οι φοιτητές τα δικά τους sushi & maki rolls.

Μάθετε να φτιάχνετε Sushi, Thai, Dim Sum και Chinese με τη βοήθεια του σεφ μας και κάνετε το χώρο σας τον ιδανικό προορισμό Ασιατικών γεύσεων!
Τώρα μπορείτε να οργανώσετε το δικό σας Learn To Wok στο δικό σας χώρο, όποια στιγμή εσείς θέλετε! Και αν θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία με τους φίλους σας, δεν έχετε παρά να τους προσκαλέσετε!
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6206008.
Θέλετε να διοργανώσετε ένα dinner party για φίλους και αναζητάτε κάτι διαφορετικό: Το Learn to Wok έρχεται σπίτι σας και δημιουργεί για εσάς και τους φίλους σας το απόλυτο Asian Menu.