Νέα

ALL ABOUT MEAT

Σε συνεργασία με το Βασίλη Σπόρο πραγματοποιήσαμε μια διαφορετική παρουσίαση με θέμα All About Meat! Το κοινό, παραγωγοί τυποποιημένων κρεάτων και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Και το αποτέλεσμα; Μια σειρά προτάσεων που βασίζεται σε κλασικά ασιατικά υλικά όπως το panko, η σάλτσα στρειδιών, το γάλα καρύδας, το mirin, το sake και το panko αλλά και λιγότερα διαδεδομένα όπως η soy powder, το miso powder, το sake που με τις προτάσεις του chef απογειώνουν τη γεύση στο κρέας!

MEAT & FISH

Μαζί με τον Βασίλη Σπόρο παρουσιάσαμε σε chef και δοκιμάσαμε μαζί τους, αγαπημένα Ασιατικά υλικά σε συνταγές με πρωταγωνιστή το κρέας και το ψάρι, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές προετοιμασίας και ψησίματος.

JAPANESE DESSERTS

Ο chef Άνταμ Κοντοβάς δοκιμάζει τα νέα προϊόντα μας σε 10 κλασικές συνταγές για τα πιο δημοφιλή γλυκά της Ιαπωνίας. Mochi, Dorayaki, Mitarashi Dango, Yubeshi, Super Food Jellies και πολλά ακόμη. Δες το teaser που ακολουθεί και ανακάλυψε όλες τις συνταγές εδώ.

Master Chef – Crispy Pork Ramen Bowl με Cardinal Panko

Άλλη μια δοκιμασία για τους παίκτες του Master Chef στο Star που έπρεπε να φτιάξουν Crispy Pork Ramen Bowl. Για το πανάρισμα του χοιρινού χρησιμοποίησαν Cardinal Panko. Η συνταγή του chef Βασίλη Σπόρου απαιτούσε ταχύτητα, επιδεξιότητα και σωστή τεχνική. Δείτε αν τα κατάφεραν εδώ:

Βρείτε ολόκληρη τη συνταγή του Βασίλη εδώ.

O Λάμπρος Βακιάρος φτιάχνει Noodles Stir Fry με την Cardinal Wok Sauce

Ο chef Λάμπρος Βακιάρος μαγειρεύει στη «Φωλιά των Κου-Κου», στο STAR Channel, με την Cardinal Wok Sauce, τα Mendake Noodles και τα Cardinal Vegetables Cans.
H Wok Sauce πρωταγωνιστεί σε ένα κλασικό και πανεύκολο Stir Fry με Noodles και λαχανικά αλλά και σε μια γρήγορη και γευστική σούπα. Δοκιμάστε το.

Δείτε τη συνταγή!

O Βασίλης Καλλίδης φτιάχνει Wonton & Dim Sum με τις Cardinal Sauces

Οι Cardinal Sauces πρωταγωνιστούν στην εκπομπή Street Food του Ant1 σε ένα επεισόδιο  αφιερωμένο κατεξοχήν στην Ασιατική κουζίνα. Ο chef Βασίλης Καλλίδης φτιάχνει Wonton και Dim Sum με Cardinal Sriracha Sauce, Cardinal Wok Sauce και Cardinal Sweet Chili!

Δείτε ολόκληρες τις συνταγές εδώ:

WON TON ΜΕ ΤΥΡΙ, CARDINAL WOK SAUCE & CARDINAL SHRIRACHA

DIM SUM ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ, CARDINAL WOK SAUCE & CARDINAL SHRIRACHA

Ermis Awards 2016

Ermis Awards 2016 – H νέα μας branded σειρά προϊόντων πήρε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Design/Packaging!

Είμαστε κάτι παραπάνω από περήφανοι και χαρούμενοι για το βραβείο που κερδίσαμε στα Ermis Awards 2016 στην κατηγορία Design, για το νέο packaging των προϊόντων της branded σειράς μας!

The New Cardinal Packaging @ The Dieline!

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και τιμή που το «The Dieline», το μεγαλύτερο και πιο έγκυρο network για Packaging Design στον κόσμο, παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες των branded προϊόντων μας!

ΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ – Learn To Wok

Την Πέμπτη 24/11 και την Παρασκευη 25/11 υποδεχθήκαμε τους φοιτητές του ΙΕΚ Αιγάλεω στο κατάστημά μας Wok Shop στην Κηφισιά και τους μυήσαμε στα μυστικά του sushi! H Chef της Cardinal Kατερίνα Χανιώτη έδειξε βήμα προς βήμα πώς να ρολάρουν οι φοιτητές τα δικά τους sushi & maki rolls.

Tο Learn to Wok έρχεται σπίτι σας!

Μάθετε να φτιάχνετε Sushi, Thai, Dim Sum και Chinese με τη βοήθεια του σεφ μας και κάνετε το χώρο σας τον ιδανικό προορισμό Ασιατικών γεύσεων!
Τώρα μπορείτε να οργανώσετε το δικό σας Learn To Wok στο δικό σας χώρο, όποια στιγμή εσείς θέλετε! Και αν θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία με τους φίλους σας, δεν έχετε παρά να τους προσκαλέσετε!
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6206008.
Θέλετε να διοργανώσετε ένα dinner party για φίλους και αναζητάτε κάτι διαφορετικό: Το Learn to Wok έρχεται σπίτι σας και δημιουργεί για εσάς και τους φίλους σας το απόλυτο Asian Menu.

Food Expo 19-21 Μαρτίου 2016

Συμμετείχαμε στη Food Expo 2016 – την περιφερειακή έκθεση Τροφίμων & Ποτών – και υποδεχτήκαμε επαγγελματίες επισκέπτες από το χώρο της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Στην american style καντίνα «Street Food» παρουσιάσαμε μία µεγάλη ποικιλία από σάλτσες για µαρινάρισµα, µαγείρεµα & συνοδευτικές, υλικά για πανάρισµα & καρυκεύµατα αλλά και πολλές νέες προτάσεις για κάθε μενού! Ο Chef Bασίλης Σπόρος έφτιαξε πρωτότυπες συνταγές και οι επισκέπτες δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν εναλλακτικά πιάτα με asian πινελιές!

Στο περίπτερο «Japanese» παρουσιάσαμε μία μεγάλη ποικιλία από ξηρά και κατεψυγμένα προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη της Ιαπωνικής κουζίνας. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν sushi και maki rolls από τη Chef Κατερίνα Χανιώτη, και να γνωρίσουν μία μεγάλη γκάμα προϊόντων από το πιο κλασικό έως και το πιο εξειδικευμένο αλλά και ό,τι νέο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά.

Goto Top