Νέα

Food Expo 19-21 Μαρτίου 2016

Συμμετείχαμε στη Food Expo 2016 – την περιφερειακή έκθεση Τροφίμων & Ποτών – και υποδεχτήκαμε επαγγελματίες επισκέπτες από το χώρο της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Στην american style καντίνα “Street Food” παρουσιάσαμε μία µεγάλη ποικιλία από σάλτσες για µαρινάρισµα, µαγείρεµα & συνοδευτικές, υλικά για πανάρισµα & καρυκεύµατα αλλά και πολλές νέες προτάσεις για κάθε μενού! Ο Chef Bασίλης Σπόρος έφτιαξε πρωτότυπες συνταγές και οι επισκέπτες δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν εναλλακτικά πιάτα με asian πινελιές!

Στο περίπτερο “Japanese” παρουσιάσαμε μία μεγάλη ποικιλία από ξηρά και κατεψυγμένα προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη της Ιαπωνικής κουζίνας. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν sushi και maki rolls από τη Chef Κατερίνα Χανιώτη, και να γνωρίσουν μία μεγάλη γκάμα προϊόντων από το πιο κλασικό έως και το πιο εξειδικευμένο αλλά και ό,τι νέο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά.

Goto Top