Συνταγή

BUTTERY SQUID WITH MUSHROOMS & ASPARAGUS

Σου έχει τύχει ποτέ να κολλήσεις με ένα πιάτο; Δοκίμασε να φτιάξεις φρέσκο καλαμάρι με την παρακάτω συνταγή και θα μας θυμηθείς. Λίγα και καλά υλικά αναμειγνύονται στο wok και χαρίζουν ένα gourmet αποτέλεσμα ποιότητας αντίστοιχης με πιάτα που τρως σε εστιατόριο. Καλαμάρι, μανιτάρια Shitake και σπαράγγια δένουν τέλεια με βούτυρο και Wok Sauce της Kikkoman σε ένα πιάτο που μοιάζει δύσκολο στην όψη αλλά είναι πανεύκολο.

Τα προϊόντα μας

  • Kikkoman Wok Sauce
  • Nori
  • Aizakku Dried Mushroom Shitake

 

 

 

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 1 καλαμάρι μεσαίου μεγέθους
  • 10 τμχ. Shitake μουλιασμένα σε νερό
  • 5 τμχ. σπαράγγια πράσινα
  • 5 κλωνάρια σχοινόπρασο ψιλοκομμένα
  • 20gr βούτυρο
  • 45ml Kikkoman Wok Sauce
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 φύλλο Nori κομμένο σε λεπτές μικρές λωρίδες

Εκτέλεση

  • Καθαρίστε το καλαμάρι και κόψτε το σε μικρά κομμάτια.
  • Καθαρίστε τα σπαράγγια και ζεματίστε τα για 1 λεπτό, κόβοντας τα έπειτα σε μικρά κομμάτια, περίπου στο μέγεθος που κόψατε και το καλαμάρι.
  • Αφαιρέστε το μίσχο από τα Shitake και κόψτε τα στα τέσσερα.
  • Ρίξτε το λάδι σε ένα wok και σοτάρετε όλα τα υλικά σας.
  • Προσθέστε την Kikkoman Wok Sauce και το βούτυρο και ανακατέψτε καλά για 2 λεπτά.
  • Σερβίρετε και γαρνίρετε με το Nori και το σχοινόπρασο.
Goto Top