Συνταγή

CHICKEN WITH TERIYAKI GLAZE

Η ολοκαίνουργια Teriyaki Glaze με την υπογραφή της Aizakku χρησιμοποιεί ως βάση τη σάλτσα σόγιας η οποία συνδυάζεται με κρασί και διάφορα μπαχαρικά και χαρίζει το τέλειο αποτέλεσμα σε συνταγές με κρέας όπως η παρακάτω. Δοκίμασε τη σε ένα απλό stir-fry με ρύζι basmati ή jasmine και κοτόπουλο για να δώσεις γλυκιά ξεχωριστή γεύση.

Τα προϊόντα μας

  • Wok Oil
  • Μinced Garlic
  • Teriyaki Glaze Aizakku
  • Pure Sesame Oil
  • Roasted Sesame
  • Basmati Rice
  • Jasmine Rice

 

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 250gr κοτόπουλο φιλέτο στήθος κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2 κ.σ. Wok Oil
  • ½ κ.γλ. Μinced Garlic Thai Heritage
  • 80gr φουντίτσες  μπρόκολο
  • 1 μικρό ξερό κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • 1 μικρό καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3 κ.σ. ζωμό ή νερό
  • 150gr Teriyaki Glaze Aizakku
  • ½ κ.γλ. Pure Sesame Oil Lee Kum Kee
  • Λίγο Σουσάμι καβουρδισμένο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • Ρύζι μαγειρεμένο στον ατμό (Basmati ή Jasmine)

Εκτέλεση

  • Ζεστάνετε το Wok oil σε ένα wok.
  • Προσθέστε το κοτόπουλο και σοτάρετε καλά.
  • Ρίξτε το σκόρδο και τα λαχανικά και συνεχίστε το σοτάρισμα.
  • Προσθέστε την Τeriyaki sauce και το νερό και ανακατέψτε πολύ καλά, αφήνοντας να πάρει μια βράση.
  • Ρίξτε το sesame oil, ανακατέψτε και σερβίρετε πάνω σε ρύζι ατμού γαρνίροντας με το σουσάμι και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Goto Top