Συνταγή

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ

Πανεύκολη συνταγή για να φτιάξεις το μοσχαρίσιο φιλέτο αλλιώς.  Ζουμερό και λεπτοκομμένο, σερβίρεται με τραγανό σκόρδο και γλυκιά σάλτσα σόγιας. Το βασικότερο είναι ότι ετοιμάζεται πανεύκολα μέσα σε ελάχιστα λεπτά, θα χρειαστείς μόλις 4 υλικά και θα έχεις τέλειο gourmet αποτέλεσμα, αρκεί να ακολουθήσεις προσεκτικά τα παρακάτω βήματα.

Τα προϊόντα μας

  • Kikkoman Soy Sauce Sweet (Product of EU)
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 300gr μοσχαρίσιο φιλέτο
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • Kikkoman Soy Sauce Sweet (Product of EU)
  • Λίγο ηλιέλαιο

Εκτέλεση

  • Κόβετε το φιλέτο σε κύβους των 4-5 εκατοστών.
  • Ζεσταίνεται λίγο ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι και τηγανίζεται τα κομμάτια του φιλέτου τόσο ώστε να πάρουν χρώμα.
  • Τοποθετήστε έπειτα το κρέας σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και αφήστε το για λίγα λεπτά.
  • Τηγανίστε και τις φέτες σκόρδου στο λάδι μέχρι να γίνουν τραγανές.
  • Κόψτε τα κομμάτια φιλέτου σε φέτες και στρώστε τις σε ένα πιάτο.
  • Ρίξτε από πάνω λίγη Kikkoman Sweet Soy Sauce και γαρνίρετε με τις τραγανές φέτες σκόρδου και το σχοινόπρασο.
Goto Top