Συνταγή

RED BEAN CAKE

Πανεύκολο cake που θα λατρέψεις τώρα που έρχονται οι γιορτές! Αφράτο, με λίγα υλικά και πραγματικά ξεχωριστή γεύση αφού έχει γέμιση από πάστα κόκκινου φασολιού. Οι Ιάπωνες την αποκαλούν Anko και πρωταγωνιστεί στα περισσότερα γλυκά τους, όπως και στα δικά μας η σοκολάτα. Απόλαυσε το με μια ζεστή κούπα matcha. Τα παιδιά θα το αφανίσουν!

Τα προϊόντα μας

  • Red Bean Paste No Skins
  • Kurozato
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 300gr Red Bean Paste No Skin
  • 3 αυγά χτυπημένα
  • 60ml ελαιόλαδο
  • 50gr κακάο
  • 50gr ζάχαρη kurozato τριμμένη
  • 1 κ.σ. baking powder
  • Μια πρέζα αλάτι
  • 80gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 60gr φουντούκια σπασμένα

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί.
  • Σε ένα ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και μεταφέρουμε το μείγμα.
  • Ψήνουμε για 35 λεπτά.
  • Μόλις το βγάλουμε το αφήνουμε για 10 λεπτά και το μεταφέρουμε σε μια σχάρα να κρυώσει.
Goto Top