Συνταγή

ΣΟΥΠΑ THAI ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ CURRY & VERMICELLI NOODLES

Όλα τα υλικά δένουν με τον πιο γλυκό τρόπο μέσα σε αυτή τη σούπα που φτιάχνεται πανεύκολα. Λατρεύουμε τα πιάτα από την Ταϊλάνδη γιατί πάντα είναι γεμάτα με ξεχωριστό άρωμα και συνδυάζουν πικάντικη και γλυκιά γεύση μαζί. Φτιάξε μια παραδοσιακή σούπα με κόκκινη πάστα curry και γάλα καρύδας μόνο και μόνο για να δοκιμάσεις αυτήν την αντίθεση.

Τα προϊόντα μας

  • Rice Vermicelli Cardinal
  • Peanut Oil
  • Minced Ginger Thai Heritage
  • Chili Bean Sauce Lee Kum Kee
  • Soy Sauce
  • Red Curry Paste
  • Coconut Milk Aroy-d
  • Sesame Seeds Soy Sauce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 60gr Rice Vermicelli Cardinal
  • 250gr φιλέτο κοτόπουλο στήθος κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 10gr Peanut Oil
  • 50gr κρεμμύδι ξερό σε λωρίδες
  • 70gr φουντίτσες μπρόκολο
  • 60gr καρότο σε λωρίδες

Για τη σάλτσα: 

  • 5gr Peanut Oil
  • 40gr κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 6gr Minced Ginger Thai Heritage
  • 15gr Chili Bean Sauce Lee Kum Kee
  • 9gr Soy Sauce
  • 20gr Red Curry Paste
  • 250gr Coconut Milk Aroy-d
  • 190gr ζωμό κοτόπουλου
  • 20gr ζάχαρη

για το γαρνίρισμα:

  • Sesame Seeds Soy Sauce Flavor
  • 40gr φύλλα από κόλιανδρο φρέσκο
  • Χυμό από 1 lime
  • Λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

Εκτέλεση

  • Προετοιμάστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Ανακατέψτε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
  • Σε ένα βαθύ σκεύος ρίξτε το peanut oil. Μόλις ζεσταθεί, προσθέστε το κοτόπουλο και σοτάρετε για 2 λεπτά. Έπειτα προσθέσετε το κρεμμύδι, το μπρόκολο, το καρότο και σοτάρετε για ένα λεπτό.
  • Προσθέστε τη σάλτσα, ανακατέψτε καλά και μόλις πάρει βράση, ρίξτε τα noodles και ανακατέψτε πάλι, προσθέτοντας και το χυμό από το 1 lime.
  • Σερβίρετε αμέσως σε 2 μεγάλα μπολ, γαρνίροντας με Sesame Seeds, κόλιανδρο, λίγο σχοινόπρασο και αν θέλετε, προσθέστε και λίγο χυμό lime, ανάλογα με τη γεύση που προτιμάτε.
Goto Top