Συνταγή

SPICY CHILLI BEAN RICE VERMICELLI NOODLES & TOFU

Δοκίμασε την πρόταση μας για ένα spicy stir-fry γεμάτο γεύση και έντονο άρωμα. Cardinal vermicelli noodles που συνδυάζονται επιδέξια με λαχανικά, βιολογικό tofu και πικάντικη Sichuan-style πάστα από μείγμα αλμυρών chilli peppers, κύαμων σόγιας και φασολιών, γνωστή και ως Toban Djan, με την υπογραφή της Lee Kum Kee.

 

Τα προϊόντα μας

  • Rice Vermicelli Cardinal
  • Tofu Bio
  • Wok Oil
  • Lee Kum Kee Chili Bean Sauce
  • Lee Kum Kee Premium Light Soy Sauce
  • Pure Sesame Oil
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 100gr Rice Vermicelli Cardinal
  • 150gr Tofu Bio κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 60gr κολοκύθι σε λωρίδες
  • 60gr κρεμμύδι ξερό ζουλιέν
  • 60gr καρότο ζουλιέν
  • 60gr φουντίτσες μπρόκολο
  • 2 κ.σ. Wok Oil
  • 1 κ.γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο

για τη σάλτσα: 

  • 1 ½ κ.σ. Lee Kum Kee Chilli Bean Sauce
  • 2 κ.σ. Lee Kum Kee Premium Light Soy Sauce
  • ½ κ.γλ. Pure Sesame Oil

Εκτέλεση

  • Προετοιμάστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σε ένα σκεύος ζεστάνετε το wok oil και σοτάρετε το σκόρδο.
  • Προσθέστε τα λαχανικά και σοτάρετε για 1 λεπτό.
  • Προσθέστε το tofu και συνεχίστε το σοτάρισμα για 2 λεπτά.
  • Ρίξτε τις sauces, τα noodles και ανακατέψτε πολύ καλά.
  • Προσθέστε στο τέλος το sesame oil.
  • Σερβίρετε και αν θέλετε γαρνίρετε με σχοινόπρασσο ψιλοκομμένο ή φρέσκια πιπεριά chili ψιλοκομμένη.
Goto Top