Συνταγή

STICKY PORK BELLY

Το μυστικό για λαχταριστό sticky pork belly δεν είναι άλλο από το σωστό μαγείρεμα στο wok. Αφήστε το κρέας να σιγοβράσει παρέα με τις σάλτσες για αρκετή ώρα. Χοιρινή πανσέτα, Plum, Hoisin και Dark Soy Sauce δίνουν ρεσιτάλ σε μια all time classic συνταγή που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και γεμίζει την κουζίνα με άρωμα καλοψημένης επιτυχίας.

Τα προϊόντα μας

  • Lee Kum Kee Plum Sauce
  • Lee Kum Kee Hoi Sin Sauce
  • Soy Sauce Dark
  • Thai Heritage Minced Ginger
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 550gr χοιρινή πανσέτα κομμένη σε μερίδες των 5 εκατοστών
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 1 κ.σ. ηλιέλαιο
  • ¼ κ.γλ. αλεσμένο λευκό πιπέρι
  • 1 κ.γλ. ψιλοκομμένο ginger
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι για το γαρνίρισμα
  • 2 κ.σ. Lee Kum Kee Hoisin Sauce
  • 2 κ.σ. Lee Kum Kee Plum Sauce
  • 1 κ.γλ. Lee Kum Kee Premium Dark Soy Sauce
  • 300ml νερό

Εκτέλεση

  • Περάστε τα κομμάτια της πανσέτας από το κορν φλάουρ και τηγανίστε τα στο wok μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε την Hoisin Sauce, την Plum Sauce, την Dark Soy Sauce, το Minced Ginger και το λευκό πιπέρι.
  • Προσθέστε το μείγμα στο wok και αφήστε το κρέας και τις σάλτσες να πάρουν για λίγο βράση.
  • Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για περίπου μια με μιάμιση ώρα, έχοντας σκεπάσει το wok με το καπάκι. Βράστε μέχρι το κρέας να μαλακώσει και να σχηματιστεί μία παχύρρευστη sauce. Προσθέστε νερό εάν κρίνετε ότι το κρέας στεγνώνει.
  • Σερβίρετε γαρνίροντας με φρέσκο κρεμμύδι και ρύζι ατμού.
Goto Top