Συνταγή

Tonkatsu Tortilla Kebabs

Τρώγονται με τα χέρια, γίνονται πανεύκολα και είναι απίθανα νόστιμες. Αγαπάτε να ταιριάζετε διαφορετικές γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου; Σε αυτή τη συνταγή, η μεξικάνικη tortilla συναντά την ιαπωνική γλυκιά σάλτσα Tonkatsu και τα βρίσκουν υπέροχα μεταξύ τους.

Τα προϊόντα μας

  • Wok Oil
  • Kikkoman Tonkatsu Sauce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο ζουλιέν.
  • 2 ντομάτες χωρίς τους σπόρους, κομμένες σε μικρά κομμάτια.
  • 1/2 iceberg κομμένο
  • 2 κρεμμύδια ξερά άσπρα ζουλιέν
  • 1 κ.σ. Wok Oil
  • 300gr κιμά χοιρινό και μοσχάρι
  • 100ml Tonkatsu Sauce Kikkoman
  • 10 μικρές τορτίγιες
  • 200gr ξινή κρέμα
  • 30 μικρά ξύλινα σουβλάκια

Εκτέλεση

  • Σε ένα τηγάνι ρίξτε το λάδι και μόλις ζεσταθεί σοτάρετε τα 2 κρεμμύδια. Προσθέστε τον κιμά, ανακατέψτε και προσθέστε την Tonkatsu Sauce. Σιγοβράστε για μερικά λεπτά και στη συνέχεια αφήστε τον κιμά να κρυώσει.
  • Σε μια τορτίγια τοποθετήστε λίγο κιμά, iceberg, κόκκινο κρεμμύδι και ντομάτα. Έπειτα ρολάρετε, κόψτε σε κομμάτια και περάστε σε κάθε κομμάτι ένα ξυλάκι. Συνεχίστε κάνοντας το ίδιο και με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
  • Σερβίρετε σε μία πιατέλα, συνοδεύοντας με ξινή κρέμα.
Goto Top