Συνταγή

Twists (Στριφτά)

Τα αγαπημένα φύλλα για spring rolls τηγανίζονται σε καυτό λάδι, πασπαλίζονται με άχνη και κανέλλα και βουτάνε σε σοκολάτα! Μικρός, crunchy πειρασμός για αλλιώτικά γλυκά bites!

Τα προϊόντα μας

 

 

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 6 φύλλα για spring rolls (215mm)
  • 400ml σως σοκολάτας ή 4 κ.σ. ζάχαρη άχνη ή 4 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • Λάδι για τηγάνισμα
  • 1 σοκολάτα υγείας
  • 5 κ.σ. coconut cream

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε κατά μήκος τα φύλλα spring roll σε μακριές λωρίδες πλάτους 5 εκ. περίπου (σαν μικρός χάρακας).
  2. Σε τηγάνι βάζουμε ελαφρύ λάδι να κάψει. Πιάνουμε τις δύο άκρες της κάθε λωρίδας και τις στρίβουμε δύο φορές.
  3. Αφήνουμε τη λωρίδα απαλά στο λάδι και τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.
  4. Σουρώνουμε τις λωρίδες σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας από τα πολλά λάδια και σερβίρουμε με σως σοκολάτας.
  5. Εναλλακτικά, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα ή σερβίρουμε με ένα μίγμα από μέλι και χυμό λεμονιού.

 

Σως σοκολάτας

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί προσθέτοντας την κρέμα καρύδας.

Goto Top