Συνταγή

VIETNAMESE FRESH SHRIMP SPRING ROLLS

Summer Rolls, Salad Rolls, Vietnamese Spring Rolls, Gỏi cuốn. Τόσα πολλά ονόματα για να περιγράψουμε το πιο δροσερό, ελαφρύ και νόστιμο διεθνούς φήμης ασιατικό appetizer από το Vietnam. Γαρίδες, Bean Vermicelli Noodles και λαχανικά τυλιγμένα σε διάφανα rice papers. Υγιεινά και πανεύκολα. Ταιριάζουν υπέροχα με dip από Cardinal Sweet Chili Sauce. Δοκιμάστε τα!

Τα προϊόντα μας

  • Bean Vermicelli
  • Cardinal Sweet Chili Sauce
  • Rice Paper
  • Shrimp 21/25 Black Tiger Head Off, Shell Off, Tail Off
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 20 γαρίδες βρασμένες
  • 20 ξερά φύλλα ρυζιού
  • 100gr Bean Vermicelli Noodles
  • 1 καρότο κομμένο σε λωρίδες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 5 κλωνάρια φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένα σε 4 κομμάτια
  • Cardinal Sweet Chili Sauce
  • Ένα μπολ με αρκετά ζεστό νερό
  • Λίγα φύλλα από μαρούλι
  • Λίγα φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

  • Σε ένα μεγάλο μπολ με χλιαρό νερό μουσκεύουμε τα Bean Vermicelli μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε και χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  • Ακουμπάμε το φύλλο σε ένα πιάτο και το διπλώνουμε στη μέση.
  • Τοποθετούμε πάνω στο φύλλο μας ένα κομμάτι από κάθε λαχανικό, λίγο μαρούλι, λίγο βασιλικό και μερικά Vermicelli Noodles. Προσθέτουμε στην κορυφή της γέμισης τη γαρίδα και τυλίγουμε σε ρολό.
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για κάθε ρολό και σερβίρουμε με dip από Cardinal Sweet Chili Sauce.
Goto Top