Tip

Dressing για Σαλάτες με Yuzu Kosho

Έχεις δοκιμάσει το Yuzu Kosho στην κουζίνα σου; Κατάγεται από την Ιαπωνία και τελευταία όλοι μιλάνε για τον versatile χαρακτήρα του. Δεν είναι τίποτα άλλο από το μείγμα chili πιπεριών, αλατιού και αρωματικού εσπεριδοειδούς yuzu. Κι όμως η γεύση του έχει πολλά να πει. Δοκίμασε το σε μαρινάδες, στη μαγειρική αλλά και για να φτιάξεις ένα super αρωματικό dressing για πράσινες σαλάτες. Συνδύασε μισή κούπα rice vinegar, 2 κ.σ. ζάχαρη, αλάτι, μαύρο πιπέρι, μισή κούπα extra παρθένο ελαιόλαδο και 2 κ.γλ. yuzu kosho. Ανακάτεψε καλά και ρίξε πάνω από σαλάτα της επιλογής σου. Enjoy!

Goto Top