Tips

Kimchi Butter

Φτιάχνουμε Kimchi Butter και δίνουμε μία καυτερή γεύση στο κρέας μας. Ανακατεύουμε στο multi 100gr kimchi και 150gr βούτυρο μαλακό. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε πάνω σε ψημένο βοδινό steak.

Bitter Chocolate Chili

For choco lovers! Προσθέτουμε μια spicy πινελιά σε λιωμένη σοκολάτα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως topping ή γλάσο σε τούρτες και κέικ. Λιώνουμε 100gr κουβερτούρα σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε 30gr Cardinal Sweet Chili Sauce και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσουμε.

Instant Noodles: Crispy topping for salad

Τα στιγμιαία γεύματα με σούπα noodles τα απολαμβάνουμε εύκολα και γρήγορα, ανακατεύοντας όλα τα υλικά σε βραστό νερό. Εκτός από αυτό τον τρόπο μαγειρέματος, τα θρυμματίζουμε και τα ρίχνουμε πάνω σε σαλάτες. Η crispy υφή τους είναι εξαιρετική για topping!

Sweet & Spicy Mayo

Δύο υλικά μπορούν να εκτινάξουν την απόλαυση στα ύψη! Η πλούσια σε γεύση Japanese Mayo Κewpie σε συνδυασμό με την Sempio Korean Fried Chicken Sauce Sweet & Spicy συνθέτουν ένα dip που πάει με όλα! Εξαιρετικό άλειμμα για gourmet σάντουιτς!

Mango & Sweet Chili Sauce

Η Cardinal Sweet Chili συναντά το μάνγκο και δημιουργεί το πιο γευστικό και ελαφρύ dressing για σαλάτες.

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε 220gr mango κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια με 200gr Cardinal Sweet Chili Sauce. Προσθέτουμε τα λαχανικά της αρεσκείας μας, αβοκάντο και κοτόπουλο!

BBQ Marinade

Ψήνουμε το μπιφτέκι ή το steak και πριν το σερβίρουμε, απευθείας από τη φωτιά, το βουτάμε σε Bulgogi, την πλούσια αυτή σάλτσα σόγιας με πουρέ αχλαδιού και μπαχαρικά. Θα απορροφήσει τα πλούσια αρώματα της σάλτσας και θα απογειώσει τη γεύση των ψητών!

Sriracha Mayo

Δημιουργήστε spicy & αρωματική μαγιονέζα για να συνοδεύσετε ορεκτικά και ψητά αλλά και ως βάση σε σάντουιτς. Αναμειγνύουμε 150gr μαγιονέζα και 20gr Sriracha. Διαμορφώστε την ένταση προσθέτοντας επιπλέον Sriracha.

Bloody Mary with Sriracha

Oι λάτρεις του κοκτέιλ θα ανακαλύψουν νέα επίπεδα απόλαυσης προσθέτοντας sriracha αντί ταμπάσκο στην κλασική συνταγή για Bloody Mary. Η ένταση της ως πικάντικο υλικό αντικαθιστά επάξια το κλασικό ταμπάσκο σε πολλά cocktails όπως η µαργαρίτα φράουλα και cocktails µε βάση το πορτοκάλι. Τοποθετούµε σε ένα shaker 300ml vodka, 1lt χυµό ντοµάτας, 2 κ.γλ. worcestershire, 1 κ.σ. sriracha. Ανακατεύουµε καλά για 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ρίχνουµε το µείγµα σε χαµηλό ποτήρι στραγγίζοντάς το και σερβίρουμε γαρνίροντας µε λεµόνι.

BBQ Mayo

Στο αυθεντικό Western burger ο πρωταγωνιστής δεν είναι το ζουμερό μπιφτέκι, αλλά η καπνιστή γεύση της sauce! Ανακατεύουμε στο multi 300gr μαγιονέζα και 200gr BBQ sauce. Αλείφουμε τα δύο ψωμάκια με τη sauce, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας και σερβίρουμε. Για extra απόλαυση προσθέτουμε λίγη από τη sauce σε ένα μικρό μπολάκι ως dip για πατάτες.

Goto Top