Tips

WOK SAUCE MARINADE

Η Cardinal Wok Sauce είναι η σάλτσα 5 σε 1 που εγγυάται τέλεια stir fries αλλά και υπέροχες μαρινάδες που θα σε κάνουν να θέλεις να γλείψεις τα δάχτυλά σου. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε κοτόπουλο, Cardinal Wok Sauce και φρέσκα κρεμμύδια. Αφήστε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για 2-4 ώρες και μετά ψήστε το σε φούρνο ή στη σχάρα. Extra Τip: Για ακόμα πιο πλούσια γεύση μαρινάρετε το κρέας και αφήστε το όλο το βράδυ να «ρουφήξει» τα αρώματα. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, προσέχουμε πάντα το κρέας να διατηρεί τα υγρά του.

CARDINAL SRIRACHA SAUCE WITH YOGURT

Δεν γνωρίζουμε εάν η Ταϊλανδέζα νοικοκυρά Thanom Chakkapak που έφτιαξε στην κουζίνα της για πρώτη φορά τη διάσημη σάλτσα Sriracha πριν από ενενήντα περίπου χρόνια είχε δοκιμάσει να την ανακατέψει με γιαούρτι, εμείς όμως το κάναμε και φτιάξαμε το πιο ελαφρύ και ντελικάτο toping για το ρύζι ατμού. Δοκιμάστε το συνδυασμό και ως dip σε λαχανικά και κρεατικά ή ως sauce σε σαλάτα. Ελαφρύ, δροσερό και πικάντικο. Προσθέστε μία κουταλιά του γλυκού Sriracha σε 200gr στραγγιστό γιαούρτι 2% και ανακατέψτε καλά. Για ακόμη πιο πικάντικη γεύση προσθέστε μία κουταλιά της σούπας.

SANDWICH WITH THAI HERITAGE HOI SIN SAUCE

Η ακαταμάχητη γλυκιά Hoi Sin Sauce της Thai Heritage αφήνει για λίγο τα stir fries για να γίνει το τέλειο dip ή το άψογο άλειμμα σε sandwich. Ψήστε σε ένα grill μία πανσέτα χοιρινή, φρυγανίστε ένα ψωμάκι panini, προσθέστε Hoi Sin ως βάση, φρέσκο κρεμμυδάκι, μαρούλι και αγγούρι σε ροδέλες. Πασπαλίστε με λίγο αλεσμένο φιστίκι και έχετε ένα λαχταριστό, gourmet και χορταστικό μικρό γεύμα!

S&B YUZU POWDER

Το ιδιαίτερο άρωμα και η ξεχωριστή γεύση του ιαπωνικού εσπεριδοειδούς Yuzu χώρεσαν σε μία συσκευασία λίγων γραμμαρίων που πρέπει να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν στον πάγκο με τα αγαπημένα σας υλικά μαγειρικής. Προσθέστε το S&B Yuzu Powder σε σαλάτες ή σε ριζότο και γευτείτε τη γεμάτη αρώματα γεύση του!

FURIKAKE & FRIED POTATOES

Το αγαπημένο ιαπωνικό καρύκευμα Furikake που δίνει φανταστικό umami τελείωμα στο sushi rice μπορεί να απογειώσει γευστικά και τις τηγανητές πατάτες. Αλατίστε τις κατά 50% λιγότερο και ρίξτε Furikake με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα προσθέτατε ρίγανη. Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει.

LEE KUM KEE CHILI OIL TOPPING ΣΕ DIP

Το καυτερό αρωματικό λάδι με τσίλι της Lee Kum Kee έχει ατελείωτες εφαρμογές στην κουζίνα. Ταιριάζει υπέροχα σε dressing, μαρινάδες και σάλτσες. Απογειώστε γευστικά τα αγαπημένα σας dip από μαγιονέζα, τζατζίκι ή γιαούρτι και προσθέστε στο τέλος Lee Kum Kee Chili Oil για γεμάτη και πικάντικη γεύση!

MING FOODS MELTED CHEESE PANCAKE ROLLS

Τα γνωρίσαμε ως το συνοδευτικό της κλασικής πάπιας Πεκίνου και σήμερα είναι το νέο «κόλλημα» σε όσους αναζητούν φίνα γεύση και ευκολία στη χρήση! Ξεπαγώστε 6 Ming Foods Pancakes. Προσθέστε γέμιση από mozzarella και πάστα ντομάτας. Τυλίξτε σχηματίζοντας ένα ρολό και σφραγίστε τις άκρες με λίγο ασπράδι αυγού. Τηγανίζετε σε λάδι στους 180 βαθμούς για 1-2 λεπτά, μέχρι τα ρολά να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

COCONUT CREAM ΣΑΝΤΙΓΥ

H Cardinal Coconut Cream είναι τόσο εντυπωσιακή σε γεύση όσο και η ανανεωμένη συσκευασία της. Αυθεντική κρέμα καρύδας που ταιριάζει υπέροχα σε μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές εφαρμογές. Παγώστε στο ψυγείο και χτυπήστε δυνατά στον κάδο του μίξερ με το σύρμα. Φτιάξτε μία αρωματική vegan σαντιγύ στο λεπτό.

COCONUT MILK SMOOTHIE

Φτιάξτε ένα απολαυστικό & νηστίσιμο banana smoothie με πλούσια γεύση και υφή. Χρησιμοποιήστε αντί για κανονικό γάλα, το γάλα καρύδας Cardinal Coconut Milk. Αλέστε σε δυνατή ταχύτητα στο μπλέντερ 250ml γάλα καρύδας, 2 μπανάνες χωρίς τη φλούδα, 100gr καθαρισμένο ανανά, 15gr coconut flakes και 400gr πάγο. Μπορείτε να σκεφτείτε πιο δροσερό τρόπο για να ξεκινήσετε την ημέρα;

BBQ SANDWICH

H ΒBQ sauce έχει τις ρίζες της στην Αμερική του 17ου αιώνα. Πρόκειται για μία αρωματική σάλτσα που χρησιμοποιείται ως μαρινάδα αλλά και ως άλλειμμα στο κρέας κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Μπορούμε όμως να τη χρησιμοποιήσουμε και σε σάντουιτς δίνοντας μία πικάντικη γεύση στο γρήγορο snack μας. Φτιάχνουμε σαλάτα coleslaw ανακατεύοντας τριμμένο λάχανο και τριμμένο καρότο με μαγιονέζα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σε φρυγανισμένο ψωμάκι προσθέτουμε τη σαλάτα, pulled pork, πίκλες αγγούρι και τη Thai Heritage ΒBQ Sauce.

 

Veggie Sticks With Furikake

Το Furikake είναι το κλασικό ιαπωνικό γευστικό μείγμα από σπόρους σησαμιού, φύκι, αλάτι και ζάχαρη. Προστίθεται στο sushi για extra χρώμα και γεύση. Χρησιμοποιείστε το εναλλακτικά σαν topping αντί για το κοινό αλάτι στα veggie sticks που σερβίρετε με το ποτό. Ενισχύστε τη γεύση με χυμό από lime στο τελείωμα.

Goto Top