Από τις πλέον διάσημες Ασιατικές σάλτσες που σίγουρα όλοι έχουμε δοκιμάσει μέσα σε κινέζικα πιάτα. Φτιάχνεται από εκχύλισμα στρειδιών και προσυπογράφει πιάτα από όλον τον κόσμο. Χρησιμοποίησε την ως γλάσο σε ψητό κρέας ή ψάρι λίγο πριν ολοκληρώσεις το ψήσιμο, ως μαρινάδα για ψητά λαχανικά, ως συστατικό για dressing ή ως βασική σάλτσα για stir fries όπως ένα Chop Suey ή Chow Mein.
Θες να μάθεις πληροφορίες για κάποιο υλικό της Ασιατικής κουζίνας; Γράψε μας ποιο εδώ: