Νέα

Ermis Awards 2016

Ermis Awards 2016 – H νέα μας branded σειρά προϊόντων πήρε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Design/Packaging!

Είμαστε κάτι παραπάνω από περήφανοι και χαρούμενοι για το βραβείο που κερδίσαμε στα Ermis Awards 2016 στην κατηγορία Design, για το νέο packaging των προϊόντων της branded σειράς μας!

The New Cardinal Packaging @ The Dieline!

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και τιμή που το “The Dieline”, το μεγαλύτερο και πιο έγκυρο network για Packaging Design στον κόσμο, παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες των branded προϊόντων μας!

ΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ – Learn To Wok

Την Πέμπτη 24/11 και την Παρασκευη 25/11 υποδεχθήκαμε τους φοιτητές του ΙΕΚ Αιγάλεω στο κατάστημά μας Wok Shop στην Κηφισιά και τους μυήσαμε στα μυστικά του sushi! H Chef της Cardinal Kατερίνα Χανιώτη έδειξε βήμα προς βήμα πώς να ρολάρουν οι φοιτητές τα δικά τους sushi & maki rolls.

Tο Learn to Wok έρχεται σπίτι σας!

Μάθετε να φτιάχνετε Sushi, Thai, Dim Sum και Chinese με τη βοήθεια του σεφ μας και κάνετε το χώρο σας τον ιδανικό προορισμό Ασιατικών γεύσεων!
Τώρα μπορείτε να οργανώσετε το δικό σας Learn To Wok στο δικό σας χώρο, όποια στιγμή εσείς θέλετε! Και αν θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία με τους φίλους σας, δεν έχετε παρά να τους προσκαλέσετε!
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6206008.
Θέλετε να διοργανώσετε ένα dinner party για φίλους και αναζητάτε κάτι διαφορετικό: Το Learn to Wok έρχεται σπίτι σας και δημιουργεί για εσάς και τους φίλους σας το απόλυτο Asian Menu.

Food Expo 19-21 Μαρτίου 2016

Συμμετείχαμε στη Food Expo 2016 – την περιφερειακή έκθεση Τροφίμων & Ποτών – και υποδεχτήκαμε επαγγελματίες επισκέπτες από το χώρο της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Στην american style καντίνα “Street Food” παρουσιάσαμε μία µεγάλη ποικιλία από σάλτσες για µαρινάρισµα, µαγείρεµα & συνοδευτικές, υλικά για πανάρισµα & καρυκεύµατα αλλά και πολλές νέες προτάσεις για κάθε μενού! Ο Chef Bασίλης Σπόρος έφτιαξε πρωτότυπες συνταγές και οι επισκέπτες δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν εναλλακτικά πιάτα με asian πινελιές!

Στο περίπτερο “Japanese” παρουσιάσαμε μία μεγάλη ποικιλία από ξηρά και κατεψυγμένα προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη της Ιαπωνικής κουζίνας. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν sushi και maki rolls από τη Chef Κατερίνα Χανιώτη, και να γνωρίσουν μία μεγάλη γκάμα προϊόντων από το πιο κλασικό έως και το πιο εξειδικευμένο αλλά και ό,τι νέο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά.

Goto Top