Νέα

Cardinal Master Class με τον Χάρη Νικολούζο

Εσύ θα χρησιμοποιούσες ασιατικές ύλες σε μια ελληνική παρασκευή για ψάρι; Ο chef Χάρης Νικολούζος μοιράζεται μαζί μας την αγαπημένη του συνταγή για ημίπαστο σκουμπρί χρησιμοποιώντας 2 αγαπημένα του ασιατικά υλικά που δεν είναι άλλα από τα flakes bonito και το φύλλο kombu.

Cardinal Master Class από τον Γιάννη Καλδάνη

Namelaka στα ιαπωνικά σημαίνει γλυκιά κρέμα με γυαλιστερή υφή και ο pastry chef Γιάννης Καλδάνης ετοιμάζει για εμάς την πιο γευστική εκδοχή της με γάλα καρύδας και γαρνίρει με κομπότ ανανά αρωματισμένο με yuzu και βανίλια.

Cardinal Master Class από τον Βασίλη Σπόρο

Ο chef Βασίλης Σπόρος εξηγεί τα δικά του μυστικά για brinerade και το κρέας γίνεται απολαυστικό, ζουμερό και τρυφερό σε κάθε μπουκιά. Χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι Rib eye, μια από τις πιο δημοφιλείς κοπές της εποχής, συγκρίνει την τεχνική του marinade με αυτή του brinerade. Η συνέχεια στο βίντεο.

Cardinal Master Class από τον Αντώνη Κουρκούτα

Ο chef Αντώνης Κουρκούτας μας δείχνει βήμα βήμα την τεχνική για φιλετάρισμα ψαριού και μας ανοίγει την όρεξη με 8 διαφορετικές προτάσεις #nigiri. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί και επικοινωνήστε μαζί μας για ό,τι θέλετε να μάθετε γύρω από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί ο chef.

JAPAS ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ TAPAS

Σε συνεργασία με την εταιρία Kikkoman και τον Ιάπωνα chef Kiyoshi Hayamizu, παρουσιάσαμε σε chef και επαγγελματίες της εστίασης συνταγές για Japas. Οι πιο κλασικές ιαπωνικές σάλτσες με βάση τη σάλτσα σόγιας, όπως η Tonkatsu Sauce, η Yakisoba Sauce αλλά και η Teriyaki Sauce, έγιναν το όχημα για πιάτα που μοιάζουν με μικρά γευστικά θαύματα. Πανεύκολη ετοιμασία και τελικό αποτέλεσμα που σερβίρεται στη λογική των tapas.

ALL ABOUT MEAT

Σε συνεργασία με το Βασίλη Σπόρο πραγματοποιήσαμε μια διαφορετική παρουσίαση με θέμα All About Meat! Το κοινό, παραγωγοί τυποποιημένων κρεάτων και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Και το αποτέλεσμα; Μια σειρά προτάσεων που βασίζεται σε κλασικά ασιατικά υλικά όπως το panko, η σάλτσα στρειδιών, το γάλα καρύδας, το mirin, το sake και το panko αλλά και λιγότερα διαδεδομένα όπως η soy powder, το miso powder, το sake που με τις προτάσεις του chef απογειώνουν τη γεύση στο κρέας!

MEAT & FISH

Μαζί με τον Βασίλη Σπόρο παρουσιάσαμε σε chef και δοκιμάσαμε μαζί τους, αγαπημένα Ασιατικά υλικά σε συνταγές με πρωταγωνιστή το κρέας και το ψάρι, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές προετοιμασίας και ψησίματος.

JAPANESE DESSERTS

Ο chef Άνταμ Κοντοβάς δοκιμάζει τα νέα προϊόντα μας σε 10 κλασικές συνταγές για τα πιο δημοφιλή γλυκά της Ιαπωνίας. Mochi, Dorayaki, Mitarashi Dango, Yubeshi, Super Food Jellies και πολλά ακόμη. Δες το teaser που ακολουθεί και ανακάλυψε όλες τις συνταγές εδώ.

Master Chef – Crispy Pork Ramen Bowl με Cardinal Panko

Άλλη μια δοκιμασία για τους παίκτες του Master Chef στο Star που έπρεπε να φτιάξουν Crispy Pork Ramen Bowl. Για το πανάρισμα του χοιρινού χρησιμοποίησαν Cardinal Panko. Η συνταγή του chef Βασίλη Σπόρου απαιτούσε ταχύτητα, επιδεξιότητα και σωστή τεχνική. Δείτε αν τα κατάφεραν εδώ:

Βρείτε ολόκληρη τη συνταγή του Βασίλη εδώ.

O Λάμπρος Βακιάρος φτιάχνει Noodles Stir Fry με την Cardinal Wok Sauce

Ο chef Λάμπρος Βακιάρος μαγειρεύει στη «Φωλιά των Κου-Κου», στο STAR Channel, με την Cardinal Wok Sauce, τα Mendake Noodles και τα Cardinal Vegetables Cans.
H Wok Sauce πρωταγωνιστεί σε ένα κλασικό και πανεύκολο Stir Fry με Noodles και λαχανικά αλλά και σε μια γρήγορη και γευστική σούπα. Δοκιμάστε το.

Δείτε τη συνταγή!

O Βασίλης Καλλίδης φτιάχνει Wonton & Dim Sum με τις Cardinal Sauces

Οι Cardinal Sauces πρωταγωνιστούν στην εκπομπή Street Food του Ant1 σε ένα επεισόδιο  αφιερωμένο κατεξοχήν στην Ασιατική κουζίνα. Ο chef Βασίλης Καλλίδης φτιάχνει Wonton και Dim Sum με Cardinal Sriracha Sauce, Cardinal Wok Sauce και Cardinal Sweet Chili!

Δείτε ολόκληρες τις συνταγές εδώ:

WON TON ΜΕ ΤΥΡΙ, CARDINAL WOK SAUCE & CARDINAL SHRIRACHA

DIM SUM ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ, CARDINAL WOK SAUCE & CARDINAL SHRIRACHA

Goto Top