Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

ΤΑΤΑΚΙ ΤΟΝΟΥ

Γρηγόρης Αποστόλου
Chef

O chef Γρηγόρης Αποστόλου μοιράζεται μαζί μας την συνταγή του για tataki τόνου γλασαρισμένο με gochujang και παναρισμένο με πράσινα φύκια, ponzu εσπεριδοειδών αρωματισμένο με μανιτάρια και μαγιονέζα gochujang.

Wingko

Leonie de Jong
Food Blogger

Η food blogger Leonie de Jong μοιράζεται μαζί μας ένα παραδοσιακό Ινδονησιακό γλυκό, τη γεύση των παιδικών της χρόνων.
Το Wingko ή wiwingka ή wingko babat, είναι το τοπικό παραδοσιακό μαστιχωτό ινδονησιακό «κέικ».

Katsu Sando

Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος
(Chef στα Wok Shop)

Η ιαπωνική κουζίνα που εμπνέεται από τη κουζίνα της Δύσης ονομάζεται Yōshoku και τα ιαπωνικά sando ανήκουν σίγουρα σε αυτή. Ένα διαφορετικό sandwich με παναρισμένο χοιρινό με λαχανικά ανάμεσα σε ψημένες τραγανές φέτες του τοστ.

Sweet Chili Burger

Βασίλης Σπόρος
(Chef στην Cardinal)

Sweet Chili Tower! Ζουμερό μπιφτέκι με crunchy πίκλες και γλυκοκαυτερή σάλτσα τσίλι. Το μυστικό στο burger είναι η μείξη με  Bulgogi Sauce, μία πλούσια σε γεύση σάλτσα με σόγια, πουρέ αχλαδιού και μπαχαρικά.

SWEET & SPICY ΑΡΝΙΣΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ

Lee Richardson
(Corporate Chef στην Lee Kum Kee)

Φτιάξε τέλεια αρνίσια παϊδάκια χρησιμοποιώντας στη μαρινάδα hoisin & chili garlic sauce της Lee Kum Kee, καθώς και κρασί από ρύζι και κινέζικο μείγμα μπαχαρικών 5 spice powder, που απογειώνει τη γεύση όπου κι αν το προσθέσεις. Χρησιμοποίησε μέρος της σάλτσας για να σερβίρεις τα παϊδάκια στο τραπέζι. Δεν θέλει κόπο. Θέλει σωστή μαρινάδα!

POACHED BEEF MEATBALLS

Lee Richardson
(Corporate Chef στην Lee Kum Kee)

Πραγματικά είναι αμέτρητες οι συνταγές που μπορεί να κάνει κανείς με τις ingredient sauces της Lee Kum Kee. Η chef της εταιρίας φτιάχνει κεφτέδες χρησιμοποιώντας σάλτσα σόγιας και τους σερβίρει με 3 διαφορετικές εκδοχές dip. Hoisin Sauce, Hummus με Chilli Garlic Paste ή Hummus με Lee Kum Kee Peking Duck Sauce. Το αποτέλεσμα άψογο.

Goto Top