Ένα από τα πιο κλασσικά ιαπωνικά stir- fries είναι αναμφίβολα τα yakisoba.
Aλλάξαμε την παραδοσιακή συνταγή με udon noodles with miso.

PEANUT BUTTER MISO COOKIES
Τραγανά μπισκότα με miso paste και φυστικοβούτυρο.

Φιλέτο τόνου με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα Μirin.
Ο chef Αντώνης Κουρκούτας μας παρουσιάζει φιλέτο τόνου με βελούδινο πουρέ σελινόριζας και αρωματική σάλτσα με Mirin.

Aχλάδι ποσέ με mirin και κρέμα γιαουρτιού
O chef Mάνος Παπαδάκης μας παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο γλυκό. Αχλάδι ποσέ με Mirin συνδυασμένο με δροσερή και απαλή κρέμα γιαουρτιού.

Rice stick noodles with veggies and peanut sauce
Noodles ρυζιού με λαχανικά και φυστικοβούτυρο.
Μία συνταγή γρήγορη, εύκολη και πλούσια σε γεύση και αρώματα.

ΤΑΤΑΚΙ ΤΟΝΟΥ
O chef Γρηγόρης Αποστόλου μοιράζεται μαζί μας την συνταγή του για tataki τόνου γλασαρισμένο με gochujang και παναρισμένο με πράσινα φύκια, ponzu εσπεριδοειδών αρωματισμένο με μανιτάρια και μαγιονέζα gochujang.

Wingko
Η food blogger Leonie de Jong μοιράζεται μαζί μας ένα παραδοσιακό Ινδονησιακό γλυκό, τη γεύση των παιδικών της χρόνων.
Το Wingko ή wiwingka ή wingko babat, είναι το τοπικό παραδοσιακό μαστιχωτό ινδονησιακό «κέικ».

Katsu Sando
Η ιαπωνική κουζίνα που εμπνέεται από τη κουζίνα της Δύσης ονομάζεται Yōshoku και τα ιαπωνικά sando ανήκουν σίγουρα σε αυτή. Ένα διαφορετικό sandwich με παναρισμένο χοιρινό με λαχανικά ανάμεσα σε ψημένες τραγανές φέτες του τοστ.

Μαρινάδα για κρέας
Ο chef Βασίλης Σπόρος εξηγεί τα δικά του μυστικά για brinerade και το κρέας γίνεται απολαυστικό, ζουμερό και τρυφερό σε κάθε μπουκιά.

Σκουμπρί
Ο chef Χάρης Νικολούζος ετοιμάζει για εμάς ημίπαστο σκουμπρί χρησιμοποιώντας 2 αγαπημένα του ασιατικά υλικά που δεν είναι άλλα από τα flakes bonito και το φύλλο kombu.

Namelaka
Ο pastry chef Γιάννη Καλδάνης, φτιάχνει ιαπωνική γλυκιά κρέμα namelaka με γάλα καρύδας και γαρνίρει με κομπότ ανανά αρωματισμένο με yuzu και βανίλια.