Ο Αλέξανδρος Παυλώβ φτιάχνει την πιο νόστιμη μους σοκολάτας με γάλα καρύδας και sriracha.
![](https://www.learntowok.gr/wp-content/themes/zlog-child/additionalimg/divider.png)
Dragonfly Sriracha Cocktail
O Σπύρος Μινέτος φτιάχνει το πιο απολαυστικό, το πιο εορταστικό και το spicy cocktail με Sriracha.
![](https://www.learntowok.gr/wp-content/themes/zlog-child/additionalimg/divider.png)
Κροκέτες μπακαλιάρου με mayo
Ο σεφ Χάρις Μαρίστα ετοιμάζει για εμάς τις δική του πρόταση για τις πιο γευστικές κροκέτες μπακαλιάρου.
![](https://www.learntowok.gr/wp-content/themes/zlog-child/additionalimg/divider.png)
Buttermilk Fried Chicken Burger
Buttermilk Fried Chicken Burger – ένα signature πιάτο από το Po Boys.
![](https://www.learntowok.gr/wp-content/themes/zlog-child/additionalimg/divider.png)
Yakisoba Udon Noodles with Miso
Ένα από τα πιο κλασσικά ιαπωνικά stir- fries είναι αναμφίβολα τα yakisoba.
Aλλάξαμε την παραδοσιακή συνταγή με udon noodles with miso.
![](https://www.learntowok.gr/wp-content/themes/zlog-child/additionalimg/divider.png)
PEANUT BUTTER MISO COOKIES
Τραγανά μπισκότα με miso paste και φυστικοβούτυρο.
![](https://www.learntowok.gr/wp-content/themes/zlog-child/additionalimg/divider.png)
Φιλέτο τόνου με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα Μirin.
Ο chef Αντώνης Κουρκούτας μας παρουσιάζει φιλέτο τόνου με βελούδινο πουρέ σελινόριζας και αρωματική σάλτσα με Mirin.
![](https://www.learntowok.gr/wp-content/themes/zlog-child/additionalimg/divider.png)
Aχλάδι ποσέ με mirin και κρέμα γιαουρτιού
O chef Mάνος Παπαδάκης μας παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο γλυκό. Αχλάδι ποσέ με Mirin συνδυασμένο με δροσερή και απαλή κρέμα γιαουρτιού.
![](https://www.learntowok.gr/wp-content/themes/zlog-child/additionalimg/divider.png)
Rice stick noodles with veggies and peanut sauce
Noodles ρυζιού με λαχανικά και φυστικοβούτυρο.
Μία συνταγή γρήγορη, εύκολη και πλούσια σε γεύση και αρώματα.
![](https://www.learntowok.gr/wp-content/themes/zlog-child/additionalimg/divider.png)
ΤΑΤΑΚΙ ΤΟΝΟΥ
O chef Γρηγόρης Αποστόλου μοιράζεται μαζί μας την συνταγή του για tataki τόνου γλασαρισμένο με gochujang και παναρισμένο με πράσινα φύκια, ponzu εσπεριδοειδών αρωματισμένο με μανιτάρια και μαγιονέζα gochujang.
![](https://www.learntowok.gr/wp-content/themes/zlog-child/additionalimg/divider.png)
Wingko
Η food blogger Leonie de Jong μοιράζεται μαζί μας ένα παραδοσιακό Ινδονησιακό γλυκό, τη γεύση των παιδικών της χρόνων.
Το Wingko ή wiwingka ή wingko babat, είναι το τοπικό παραδοσιακό μαστιχωτό ινδονησιακό «κέικ».