Συνταγές

Vegan Παστίτσιο

Δοκιμάζουμε ένα διαφορετικό vegan παστίτσιο γεμάτο άρωμα, με κιμά μανιταριών, φαρδιά noodles ρυζιού στη θέση των ζυμαρικών, μπεσαμέλ από γάλα καρύδας και topping από τραγανό panko. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το κλασικό.

Chow Mein Noodles with Chicken

Chow Mein σημαίνει noodles stir-fry και αυτή η συνταγή είναι από τις πιο διάσημες αλλά και αγαπημένες της Κινέζικης κουζίνας. Σερβίρεται πλέον παγκοσμίως σε κάθε γωνιά του πλανήτη και αποθεώνεται από όλους τους λάτρεις του ασιατικού φαγητού. Πρόκειται για noodles από σιτάλευρο με κοτόπουλο και λαχανικά, μαγειρεμένα με σάλτσα σόγιας και σάλτσα στρειδιού.

HOISIN CHICKEN WRAP

Σίγουρα έχεις δοκιμάσει την Hoisin sauce στη μαγειρική σου. Είναι η αγαπημένη και all time classic asian bbq sauce της Lee Kum Kee που φτιάχνεται από επιλεγμένα μπαχαρικά και σάλτσα σόγιας και δίνει extra γλυκιά γεύση όπου κι αν τη χρησιμοποιήσεις. Αυτή τη φορά τη δοκιμάσαμε σε μια απλή συνταγή για tortilla wraps με κοτόπουλο.

Oyster Sauce Vegetable Cake

Αυτήν την εβδομάδα δοκιμάζουμε ένα πολύ εύκολο και νόστιμο cake λαχανικών, δίνοντας extra twist με την premium σάλτσα στρειδιών της Lee Kum Kee και αρωματίζοντας με σησαμέλαιο. Για την vegetarian εκδοχή της συνταγής, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη oyster sauce με σάλτσα βάσης με σόγια και μανιτάρια shiitake της Lee Kum Kee.

GRILLED MUSHROOMS WITH TERIYAKI GLAZE

Χρησιμοποιήσαμε τη νέα πλούσια σάλτσα γλάσο Teriyaki της Aizakku, που φτιάχνεται από σάλτσα σόγιας, κρασί και διάφορα μπαχαρικά, για να γλασάρουμε μανιτάρια κατά τη διάρκεια του ψησίματος στη σχάρα. Το αποτέλεσμα; Ένα vegetarian πιάτο γεμάτο γεύση.

 

 

CHARCOAL BAO WITH SALMON & TONKATSU MAYO

Δοκίμασε τη νέα μας πρόταση για bao! Μας αρέσει πολύ ο τρόπος που δένει οπτικά και γευστικά ο σολομός με το αφράτο ψωμάκι bao, που έχει χρωματιστεί με ξυλάνθρακα, για να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε πιάτο. Το συνδυάσαμε με γαλλική σαλάτα και με mix γιαπωνέζικης μαγιονέζας kewpie και γλυκιάς tonkatsu sauce της Bulldog.

ASIAN STYLE CAULIFLOWER

Το κουνουπίδι όπως δεν το έχεις δοκιμάσει πάλι. Ψητό στο φούρνο με καρύκευμα από coconut aminos της Ceylon, sesame & avocado oil, miso, ginger, ζάχαρη καρύδας και λίγη chili garlic sauce. Vegan συνταγή που μπορείς να φτιάξεις πανεύκολα χρησιμοποιώντας μόνο ένα σκεύος. Δοκίμασε την!

SICHUAN RICE STICK NOODLES & BEEF STIR FRY

Αυτήν την εβδομάδα μαγειρεύουμε με τη σάλτσα Chili Garlic Sauce της Lee Kum Kee που δίνει ξεχωριστό άρωμα και spicy γεύση, δένοντας υπέροχα με miso, κινέζικο μείγμα 5 μπαχαρικών, noodles ρυζιού, δύο εκλεκτές σάλτσες σόγιας, μοσχαρίσιο κιμά και λαχανικά. Δοκίμασε τη δική μας εκδοχή για sichuan stir-fry.

Duck Fillet Teriyaki

Φέτος στο ρεβεγιόν φτιάχνουμε το πιο νόστιμο φιλέτο πάπιας ψημένο με teriyaki sauce. Σερβίρουμε συνοδεία πράσινης σαλάτας με dressing από Hoisin sauce ή με πατάτες στο φούρνο.

MANGO STICKY RICE

To αγαπημένο και πιο διάσημο παραδοσιακό ταϊλανδέζικο επιδόρπιο από glutinous ρύζι είναι μια συνταγή που μπορείς να φτιάξεις πανεύκολα στην κουζίνα σου. Θυμίζει το δικό μας ρυζόγαλο και έχει εξωτικό άρωμα καρύδας και φρέσκα κομμάτια mango για topping.

Coconut Bounty Bars

Η νέα σειρά από οργανικά προϊόντα καρύδας με την υπογραφή της Ceylon, πρωταγωνιστεί σε μια πανεύκολη συνταγή για χειροποίητα bounties. Θα χρειαστείτε απλά βιολογικό μέλι, αλεύρι, κρέμα και λάδι καρύδας καθώς και λίγη μαύρη σοκολάτα και μια πρέζα θαλασσινό αλάτι. Δοκιμάστε ένα υπέροχο γευστικό επιδόρπιο που μπορείτε να σερβίρετε χωρίς ενοχές.

Goto Top