Ένα από τα πιο κλασσικά ιαπωνικά stir- fries είναι αναμφίβολα τα yakisoba.
Aλλάξαμε την παραδοσιακή συνταγή με udon noodles with miso.


PEANUT BUTTER MISO COOKIES
Τραγανά μπισκότα με miso paste και φυστικοβούτυρο.

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ COCONUT MILK & CREAM
H πιο νόστιμη και νηστίσιμη #vegan συνταγή γαλακτομπούρεκου, με Cardinal Coconut Milk & Cardinal Coconut Cream.

VEGAN TONKATSU WITH TOFU
Μία vegan και super crispy πρόταση με tofu. Aλλάξαμε το παραδοσιακό tonkatsu σε μία συνταγή που κλέβει τις εντυπώσεις.

Φιλέτο τόνου με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα Μirin.
Ο chef Αντώνης Κουρκούτας μας παρουσιάζει φιλέτο τόνου με βελούδινο πουρέ σελινόριζας και αρωματική σάλτσα με Mirin.

Aχλάδι ποσέ με mirin και κρέμα γιαουρτιού
O chef Mάνος Παπαδάκης μας παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο γλυκό. Αχλάδι ποσέ με Mirin συνδυασμένο με δροσερή και απαλή κρέμα γιαουρτιού.

PEKING DUCK

CHOW MEIN NOODLES
Από τα πιο διάσημα πιάτα της κινεζικής κουζίνας, ίσως από τα πρώτα που δοκιμάζει κανείς. Stir-fry noodles με λαχανικά και γαρίδες.

CRAB RANGOON
Μικρές μπουκιές, γεμισμένες με surimi (καβούρι) και τυρί κρέμα, βουτάνε στη σάλτσα από γλυκό τσίλι για τον καλύτερο γευστικό συνδυασμό.

COCONUT RED CURRY SHRIMP SOUP
Η βελούδινη καρύδα είναι η τέλεια βάση για το κάρυ σε αυτή τη σούπα που έχει τη γεύση της θαλπωρής.

ENOKI MOCK NOODLE SOUP
Μία υγιεινή και εύκολη συνταγή ιδανική για χορτοφάγους. Tα μανιτάρια enoki αντικαθιστούν τα noodles δίνοντας την απόλυτη umami γεύση.