Συνταγές

Φιλέτο τόνου με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα Μirin.

Αντώνης Κουρκούτας
(Chef στο εστιατόριο Ιθάκη)

Ο chef Αντώνης Κουρκούτας μας παρουσιάζει φιλέτο τόνου με βελούδινο πουρέ σελινόριζας και αρωματική σάλτσα με Mirin.

Pan fried rice paper roll

Μια νόστιμη, εύκολη και γρήγορη συνταγή με τραγανά ασιατικά ρολά από φύλλα ρυζιού. Απολαυστική γέμιση λαχανικών, τυλιγμένη σε διάφανα rice papers και περασμένα ελαφρώς από το τηγάνι.

ΤΑΤΑΚΙ ΤΟΝΟΥ

Γρηγόρης Αποστόλου
Chef

O chef Γρηγόρης Αποστόλου μοιράζεται μαζί μας την συνταγή του για tataki τόνου γλασαρισμένο με gochujang και παναρισμένο με πράσινα φύκια, ponzu εσπεριδοειδών αρωματισμένο με μανιτάρια και μαγιονέζα gochujang.

Σαλάτα με udon noodles, tofu μπρόκολο & αχλάδι

Τα Udon Noodles σερβίρονται σε κρύες και σε ζεστές παρασκευές και είναι από τα αγαπημένα ζυμαρικά του ανατολικού κόσμου.
Δοκιμάσαμε μια vegan udon salad με τα Organic Noodles της Hakubaku.

Goto Top