Συνταγές

SICHUAN RICE PAPER COLD NOODLES

Tα φύλλα ρυζιού δημιουργούν τα πιο ευφάνταστα noodles σε μία συνταγή που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει.

Ramen Soup

Ένα από τα κλασικά πιάτα που μπορεί να δοκιμάσει κανείς στην Ιαπωνία αλλά και αρκετά δημοφιλές πλέον και στη Δυσή αν υπολογίσουμε ότι ένα νέο ramen store ανοίγει κάθε μέρα σε κάποιο σημείο σε Ευρώπη και Αμερική.

Pho Noodle Soup

H Pho με καταγωγή από το Βιετνάμ είναι η σούπα που πρέπει να δοκιμάσεις. Με άλλα λόγια είναι αυτό που λέμε comfort food in a bowl.

Korean Spicy Soup

Δύο από τα πιο διάσημα υλικά της κορεάτικης κουζίνας, το kimchi και η πάστα gochujang πρωταγωνιστούν σε αυτή την παραδοσιακή spicy σούπα. Πρόκειται για ένα κλασσικό Korean stew, που χρησιμοποιεί το kimchi ως βασικό συστατικό του.

Egg Drop Soup

H egg drop spup (蛋花湯, Egg flower soup, Dànhuātāng), είναι μια από τις κύριες σούπες στην κινέζικη κουζίνα. Όπως προκύπτει και από το όνομα της, παραδοσιακά στην Κίνα φτιάχνεται από αυγά που αφού χτυπηθούν ρίχνονται σιγά σιγά σε ζεστό ζωμό σχηματίζοντας ένα σχήμα λουλουδιού (εξ ου και η ονομασία egg flower soup).

Mentaiko Dip

Ένα dip που θυμίζει την ταραμοσαλάτα και που πρέπει να δοκιμάσεις. Το μυστικό που κάνει την διαφορά; Royal Iceland Mentaiko 500gr.

Mitarashi Dango

Τα Mitarashi Dango είναι μια γλυκιά και νόστιμη ιαπωνική λιχουδιά γνωστή σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι μικρές σφαίρες αποτελούν ένα δημοφιλές επιδόρπιο στην Ιαπωνία και συχνά σερβίρονται σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

MANGO STICKY RICE

Το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο γλυκό από glutinous ρύζι με την τόσο ξεχωριστή υφή είναι μια συνταγή που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στην κουζίνα σας και αξίζει να δοκιμάσετε. Θυμίζει το δικό μας ρυζόγαλο στην πιο αρωματική και φρουτένια εκδοχή του.

Goto Top