Tips

Bolognese & Fish Sauce

Προσθέστε λίγες σταγόνες Cardinal Fish Sauce στην αγαπημένη σας σάλτσα Bolognese ώστε να δώσετε umami γεύση στο τελικό αποτέλεσμα.

Pasta with Green Coconut Curry

Δοκιμάστε το green coconut curry σε μία κλασσική pasta θαλασσινών.
Μαγειρέψτε τη σάλτσα μέχρι να αποκτήσει μια πιο παχύρευστη υφή και να δυναμώσει η ένταση του curry.
Προσθέστε τη στη σάλτσα με λαχανικά για έντονο εξωτικό άρωμα και γεύση.

Nori- Ponzu Mayo

Φτιάξτε μια nori- ponzu mayo και συνοδεύστε τα αγαπημένα σας fried veggies & torpedo shrimps.
Βράστε για δέκα λεπτά λίγη ponzu με αρκετά nori.
Στη συνέχεια αναμείξτε στο μπλέντερ, σουρώστε και αφού το μείγμα κρυώσει προσθέστε Kewpie Mayonnaise.

Green Chili & Seafood Sauce Spicy with Oysters

Ρίξτε μερικές σταγόνες από τη Green Chili & Seafood Sauce Spicy σε οστρακοειδή (όπως κυδώνια, στρείδια) που θα καταναλώσετε ωμά και σερβίρετε αμέσως.
H sauce από την Healthy Boy θα απογειώσει την γεύση από τα φρέσκα όστρακα.

Neri Ume Corn

Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το αλάτι στο ψητό καλαμπόκι με spread από neri ume για μια ξεχωριστή γεύση, δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό vegan topping.

Tomato Miso Sauce for Pizza

Miso paste σε σάλτσα ντομάτας για pizza; Και όμως ναι!
Δοκιμάσαμε το Miso Tsubu Row Noda με την ξεχωριστή του γεύση στην κλασική σάλτσα ντομάτας για πίτσα και τη λατρέψαμε.
Αναμείξαμε 1κ.σ. miso και 2/3κ.σ. mirin, 200γρ ντομάτες, 100ml νερό, λίγο ελαιόλαδο και ένα μικρό κρεμμύδι.
Πες μας τις εντυπώσεις σου.

ΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΠΑΣΤΑ MISO

Για μια πιο διαφορετική εκδοχή του κλασικού πουρέ λαχανικών ή πατάτας, αφαιρέστε τα κλασικά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το βούτυρο και το γάλα και προσθέστε miso, δίνοντας umami γεύση.

Sautéed Shiitake Mushrooms

Τα μανιτάρια shiitake είναι από μόνα τους αρκετά γευστικά και γεμάτα άρωμα. Αν ωστόσο προσθέσετε glaze teriyaki κερδίζουν extra γευστικούς πόντους και γίνονται το κάτι άλλο. Μέσα σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε λάδι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τα shiitake. Μαγειρέψετε ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν, για 8-10 λεπτά. Προσθέστε 2 κ.σ. νερό και συνεχίστε, ανακατεύοντας τα μανιτάρια περιστασιακά, μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να μαλακώσουν, περίπου για 2 λεπτά. Μεταφέρετε τα μανιτάρια σε ένα μεσαίο μπολ και περιχύστε με τη σάλτσα teriyaki.

Αναλογίες: 2 tbsp. ελαιόλαδο | 230gr μανιτάρια shiitake χωρίς μίσχο | 1/4 cup Cardinal Teriyaki Glaze

 

 

Sweet Soy Sauce – Kecap Manis, as a Glaze

H γλυκιά και αλμυρή παχύρρευστη σάλτσα σόγιας Kecap Manis, είναι η αγαπημένη όλων σε πολλά και διαφορετικά stir-fries, μπορεί ωστόσο να αποτελέσει και το τέλειο γλάσο για σουβλάκια και να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα bbq, κατά τη διάρκεια του ψησίμαστος, με χρήση πινέλου ή να γίνει το topping πάνω από οποιαδήποτε μαγειρεμένη πρωτεΐνη, για να της δώσει επιπλέον γεύση αλλά και γυαλιστερό φινίρισμα.

Sticky Rice Dumplings

Δοκίμασε να φτιάξεις μια διαφορετική εκδοχή dumplings, προσθέτοντας sticky rice και υλικά της αρεσκείας σου στη γέμιση. Χρησιμοποιήσε φύλλο από σιτάλευρο και σχημάτισε μικρά γεμιστά πουγκιά, αφήνοντας ανοιχτή την πάνω πλευρά. Άτμισε στη συνέχεια τα dumplings σε bamboo steamer. Στην Ασία τα ονομάζουν Shanghai shao mai και μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις και μια vegan εκδοχή τους, μόνο με λαχανικά και ρύζι.

Goto Top