Σου έχουμε τέλεια συνταγή για πάπια με Somen noodles για το γιορτινό τραπέζι. Όλο το μυστικό της νοστιμιάς κρύβεται στο τραγανό κρέας που δένει υπέροχα με το super αρωματικό dressing. Η συγκεκριμένη πάπια φτιάχνεται πανεύκολα χωρίς να παιδεύεσαι καθόλου για να σου βγει crispy και τη βρίσκεις μόνο στο Wok Shop. Δοκίμασε την!
Τα προϊόντα μας
- Hakubaku Somen Noodles
- Bon Dim Duck Roasted Boneless
- Peanut Oil
- Soy Sauce Kikkoman
- Rice Vinegar Mizkan
- Sesame Oil
- Minced Garlic
- Sriracha Cardinal
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 140gr Hakubaku Somen Noodles
- 1/2 πάπια Bon Dim
- 20gr σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Λίγα μικρά φύλλα μέντας
για το dressing:
- 25gr Peanut Oil
- 25gr Soy Sauce Kikkoman
- 25gr Rice Vinegar Mizkan
- 8gr Sesame Oil
- 10gr Minced Garlic
- 4gr παπαρουνόσπορους
- 1.5gr λάδι τρούφας
- 5gr Sriracha Cardinal (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Ετοιμάστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και στραγγίξτε καλά.
- Σε ένα μπολ αναμείξτε τα υλικά για το dressing.
- Προσθέστε τα noodles, το σχοινόπρασο και το φρέσκο κρεμμύδι στο μπολ με το dressing και ανακατέψτε πολύ καλά.
- Τηγανίστε την πάπια σε καυτό λάδι σε φριτέζα προκειμένου να γίνει τραγανή. Στη συνέχεια τοποθετήστε την σε ένα κομμάτι χαρτί για να στεγνώσει. Κόψτε τέλος σε λεπτές φέτες.
- Σε ένα πιάτο σερβίρετε τα noodles και από πάνω τοποθετήστε την πάπια.
- Γαρνίρετε με λίγο σχοινόπρασο και με τα φύλλα μέντας.