Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

POACHED BEEF MEATBALLS

Lee Richardson
(Corporate Chef στην Lee Kum Kee)

Πραγματικά είναι αμέτρητες οι συνταγές που μπορεί να κάνει κανείς με τις ingredient sauces της Lee Kum Kee. Η chef της εταιρίας φτιάχνει κεφτέδες χρησιμοποιώντας σάλτσα σόγιας και τους σερβίρει με 3 διαφορετικές εκδοχές dip. Hoisin Sauce, Hummus με Chilli Garlic Paste ή Hummus με Lee Kum Kee Peking Duck Sauce. Το αποτέλεσμα άψογο.

Τα προϊόντα μας

  • Premium light Soy Sauce Lee Kum Kee
  • Lee Kum Kee Chili & Garlic Sauce
  • Lee Kum Kee Peking Duck Sauce
  • Lee Kum Kee Hoi Sin Sauce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 1kg κιμά μοσχαρίσιο
  • 100gr ψωμί μουλιασμένο σε 50gr ζωμό λαχανικών
  • 50gr φρέσκο κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
  • 15gr λευκό πιπέρι τριμμένο
  • 30gr Premium light Soy Sauce Lee Kum Kee
  • 2 αυγά
  • 45gr κορν φλαουρ

 

Εκτέλεση

  • Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
  • Σε μια κατσαρόλα βράστε νερό με λίγο αλάτι.
  • Φτιάξτε με τον κιμά στρογγυλούς κεφτέδες και ρίξτε τους προσεκτικά στο νερό που σιγοβράζει.
  • Μόλις οι κεφτέδες ανέβουν στην επιφάνεια βγάλτε τους προσεκτικά με μια τρυπητή  κουτάλα  και σερβίρετε σε μια πιατέλα.
  • Εναλλακτικά μπορείτε να τηγανίσετε τους κεφτέδες σας.
  • Συνοδέψτε με διάφορες dipping sauces όπως Lee Kum Kee Hoisin Sauce ή Hummus με Chilli Garlic Paste ή Hummus με Lee Kum Kee Peking Duck Sauce.
Goto Top