Συνταγή

Coconut Bounty Bars

Η νέα σειρά από οργανικά προϊόντα καρύδας με την υπογραφή της Ceylon, πρωταγωνιστεί σε μια πανεύκολη συνταγή για χειροποίητα bounties. Θα χρειαστείτε απλά βιολογικό μέλι, αλεύρι, κρέμα και λάδι καρύδας καθώς και λίγη μαύρη σοκολάτα και μια πρέζα θαλασσινό αλάτι. Δοκιμάστε ένα υπέροχο γευστικό επιδόρπιο που μπορείτε να σερβίρετε χωρίς ενοχές.

Τα προϊόντα μας

  • Coconut Flour
  • Ceylon Coconut Honey Organic
  • Ceylon Coconut Cream Organic
  • Ceylon Coconut Oil Natural Organic
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 2 φλιτζάνια οργανικό αλεύρι καρύδας
  • 3 κ.σ. βιολογικό μέλι καρύδας Ceylon Coconut Honey Organic
  • 1/8 κ.γλ. θαλασσινό αλάτι
  • 4 κ.σ. οργανική κρέμα καρύδας Ceylon Coconut Cream Organic
  • 1 1/2 φλιτζάνια μαύρη σοκολάτα
  • 2 κ.γλ. βιολογικό παρθένο λάδι καρύδας Ceylon Coconut Oil Natural Organic

Εκτέλεση

  • Τοποθετήστε το αλεύρι καρύδας, την κρέμα καρύδας, το μέλι καρύδας και το αλάτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Με ένα σκουπ παγωτού πάρτε ποσότητα από τη ζύμη και φτιάξτε μπάρες ή όποιο άλλο σχήμα επιθυμείτε, τοποθετώντας σε ένα δίσκο.
  • Στη συνέχεια τοποθετήστε τα bounties για 1 ώρα στη ψύξη.
  • Μετά από μία ώρα, λιώστε τη σοκολάτα και το λάδι καρύδας σε ένα μπολ, βυθίστε τις μπάρες καρύδας στη λιωμένη σοκολάτα και βάλτε πάλι στο ψυγείο για άλλα 30 λεπτά.
  • Σερβίρετε.

 

Goto Top