Συνταγή

FRIED NOODLES AND RICE WITH YAKISOBA SAUCE

Αυτό το πιάτο έχει πραγματικά απίθανη γεύση και συνδυάζει τα δύο βασικά υλικά για δύο διαφορετικά είδη stir fries σε μια συνταγή. Noodles και ρύζι jasmine ανακατεύονται μαζί με γλυκιά και αλμυρή σάλτσα σόγιας Yakisoba. Η τελευταία πινελιά με το τηγανητό αυγό που προστίθεται πριν το σερβίρισμα είναι το κάτι άλλο. Δοκιμάστε το!

Τα προϊόντα μας

  • Quick Egg Noodles
  • Jasmine Rice
  • Peanut Oil
  • Yakisoba SAuce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

(για 5 άτομα)

  • 125gr Quick Egg Noodles
  • 125gr ρύζι Jasmine
  • 100gr λάχανο κινέζικο
  • 1/2 πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
  • 1/2 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 40ml Peanut Oil
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 50gr bacon ψιλοκομμένο
  • 100ml Yasisoba Sauce
  • 5 αυγά
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

  • Βράστε τα noodles και το ρύζι.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίξτε 1 κ.σ. λάδι και σοτάρετε το λάχανο και τις πιπεριές.
  • Αλατοπιπερώστε, ανακατέψτε και τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο.
  • Στο ίδιο τηγάνι ρίξτε 1 κ.σ. λάδι και σοτάρετε το bacon. Προσθέστε το ρύζι και τα noodles, τα λαχανικά και τη Yakisoba Sauce. Ανακατέψετε έπειτα καλά.
  • Σε ένα δεύτερο τηγάνι, ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι και τηγανίστε τα αυγά μάτια.
  • Μοιράστε τα noodles με το ρύζι σε 5 πιάτα και επάνω τοποθετήστε 1 αυγό τηγανητό αυγό.
  • Γαρνίρετε τέλος με το μαϊντανό.
Goto Top