Συνταγή

GRILLED VEGETABLES WITH CHILI GARLIC SAUCE

Όλοι αγαπάμε τα λαχανικά ψημένα στο grill! Ειδικά όταν συνοδεύονται με λαχταριστή spicy και ελαφρώς αλμυρή σάλτσα από πάστα τσίλι και σκόρδο! Δοκιμάστε να κάνετε παραλλαγές στη συνταγή που ακολουθεί με τα λαχανικά που προτιμάτε περισσότερο. Το αποτέλεσμα είναι πάντοτε εγγυημένο, ελαφρύ και υγιεινό.

Τα προϊόντα μας

  • Chili Garlic Sauce Lee Kum Kee
  • Premium Soy Sauce
  • Pure Sesame Oil
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 1 κολοκύθι κομμένο σε φέτες
  • 1 bok choy κομμένο στη μέση
  • 1 μικρή κίτρινη πιπεριά κομμένη κατά μήκος στα 4
  • 1 μικρή κόκκινη πιπεριά κομμένη κατά μήκος στα 4
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κ.σ. χυμό lime
  • 1 κ.σ. Chili Garlic Sauce Lee Kum Kee
  • 4 κ.σ. Premium Soy Sauce
  • 2 κ.σ. Pure Sesame Oil

Εκτέλεση

  • Κόψτε τα λαχανικά και προσθέστε το ελαιόλαδο. Aνακατέψτε πολύ καλά.
  • Ψήστε τα στο grill και από τις 2 πλευρές.
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε το Sesame Oil, την Chili Garlic Sauce, το χυμό lime, το μαϊντανό και τη Soy Sauce.
  • Σερβίρετε τα λαχανικά σε μια πιατέλα και συνοδέψτε τα με τη sauce που ετοιμάσατε.

*Εναλλακτικά, δοκιμάστε τη συνταγή με λαχανικά της αρεσκείας σας.

Goto Top