Συνταγή

STIR FRIED BEEF WITH ONIONS & SNOW PEAS

Τρυφερά κομμάτια από μοσχάρι με Soy Sauce, χυμό μανταρίνι, Black Bean Sauce και Snow Peas. Ένα stir fry με εγγυημένο αποτέλεσμα και ξεχωριστή γεύση που συμπυκνώνει την απόλαυση σε κάθε μπουκιά που δοκιμάζετε. Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο. Αρκεί να ακολουθήσετε βήμα – βήμα την παρακάτω συνταγή. Ταιριάζει με ρύζι στον ατμό, είναι ελαφρύ και θα το λατρέψετε!

Τα προϊόντα μας

  • Soy Sauce Lee Kum Kee
  • Pure Sesame Oil
  • Minced Garlic
  • Minced Ginger
  • Black Bean Sauce Lee Kum Kee
  • Peanut Oil
  • Peas Pods
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 5 κ.σ. Soy Sauce Lee Kum Kee
  • 1 ½ κ.σ. καστανή ζάχαρη
  • 360gr μοσχαρίσιο κρέας (επιλέξτε ένα τρυφερό κομμάτι)
  • ¾ της κούπας χυμό μανταρίνι
  • 1 κ.γλ. ξύσμα από μανταρίνι
  • 1 κ.γλ. Pure Sesame Oil
  • 1 κ.γλ. κορν φλάουρ
  • 1 κ.σ. Minced Garlic
  • 1 κ.σ. Minced Ginger
  • 1 κ.σ. Black Bean Sauce Lee Kum Kee
  • ½ κ.γλ. Chili Powder
  • 3 κ.σ. Peanut Oil
  • 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες
  • 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 300gr Snow Peas
  • 2 κ.σ. νερό

Εκτέλεση

  • Κόψτε το κρέας σε μικρές λεπτές φέτες. Τοποθετήστε το σε ένα μπολ και προσθέστε 2 κ.σ. Soy Sauce και ½ κ.σ. καστανή ζάχαρη. Ανακατέψτε και αφήστε το να μαριναριστεί τουλάχιστον για 1 ώρα.
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε 3 κ.σ. Soy Sauce, 1 κ.σ. ζάχαρη, το χυμό από τα μανταρίνια, το Sesame Oil και το κορν φλάουρ.
  • Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατέψτε το ξύσμα, το σκόρδο, το ginger, την Black Bean Sauce, το Chili Powder και 1 κ.σ. Peanut Oil.
  • Ρίξτε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι 1 κ.σ. Peanut Oil και μόλις ζεσταθεί προσθέστε το κρέας, αφού πρώτα το έχετε στραγγίσει. Σοτάρετε για 4 λεπτά μέχρι να ψηθεί. Έπειτα βγάλτε το σε ένα πιάτο.
  • Αφού καθαρίσετε το τηγάνι, προσθέστε το υπόλοιπο Peanut Oil και μόλις ζεσταθεί ρίξτε τα κρεμμύδια, την κόκκινη πιπεριά και τα Snow Peas και σοτάρετε καλά. Προσθέστε δύο κουταλιές νερό και συνεχίστε το ανακάτεμα για ακόμη 2 λεπτά.
  • Προσθέστε το μείγμα από ξύσμα μανταρινιού, σκόρδο, ginger, Chili Powder και Black Bean και συνεχίστε το μαγείρεμα ανακατεύοντας.
  • Ρίξτε το κρέας που είχατε τοποθετήσει στο πιάτο μαζί με τους χυμούς που έχει βγάλει, ανακατέψτε και προσθέστε το μείγμα των υλικών με τη Soy Sauce από το πρώτο μπολ. Ανακατέψτε πάλι μέχρι όλα τα υλικά να αναμειχθούν καλά μεταξύ τους.
  • Σερβίρετε συνοδεύοντας με ζεστό ρύζι ατμού.
Goto Top