Tip

Bolognese με Shio-koji

To Liquid Shio Koji είναι το παραδοσιακό Ιαπωνικό καρύκευμα σε υγρή μορφή από ρύζι που έχει υποστεί ζύμωση με koji, νερό και αλάτι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μαρινάρετε κρέας ή ψάρι αλλά και ως seasoning για κλασικές συνταγές ή stir fries. Αυτήν την εβδομάδα το δοκιμάσαμε σε μια κλασική bolognese, προσθέτοντας μια μικρή ποσότητα μέσα στον κιμά, πριν προετοιμάσουμε τη σάλτσα μας. Αν θες λοιπόν να μάθεις πως με μια κίνηση μπορείς να αναβαθμίσεις την κλασική ιταλική μακαρονάδα, δοκίμασε το και εσύ!

Goto Top