Tip

GORGONZOLA DIP WITH LYCHEE

Τα εξωτικά Cardinal Lychees είναι οι μικρές γλυκές μπουκιές που απογειώνουν τη γεύση σε φρουτοσαλάτες, παγωτά, κρέμες ή γιαούρτι. Εδώ, τα δοκιμάσαμε στο πιο λαχταριστό και κρεμώδες dip παρέα με gorgonzola. Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. Βάλτε σε ένα μπολ 120gr Cardinal Lychee in Syrup, 50gr θρυμματισμένη gorgonzola, 200gr στραγγιστό γιαούρτι, 50ml κρέμα γάλακτος, 3gr αλάτι ψιλό και 10ml χυμό λεμόνι. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και αφήστε για 1 ώρα στο ψυγείο. Enjoy!

Goto Top