Tips

Won Ton Δίπλες

Πουδράρουμε φύλλα για wonton με ζάχαρη άχνη και τα πιέζουμε με ένα πλάστη να κολλήσει η ζάχαρη. Τα τηγανίζουμε, τα στραγγίζουμε και τα καλύπτουμε με κανέλλα, μέλι και καρύδια. Η δική μας εκδοχή για δίπλες.

Σιρόπι για γλυκές δημιουργίες αρωματισμένο με Five Spice Powder

Χριστούγεννα σημαίνει μυρωδιές από σιροπιαστά γλυκά. Και αυτές τις γιορτές απογειώνουμε τη γεύση στα γλυκά μας με σιρόπι που αρωματίζουμε με five spice powder

Καλαμάκια κοτόπουλο με σάλτσα Satay

Φτιάξτε τα πιο γευστικά σουβλάκια κοτόπουλο με τη Satay Sauce. Περνάμε το κοτόπουλο σε καλαμάκια, τα βουτάμε στη σάλτσα και τα ψήνουμε στο γκριλ ή το BBQ. Συνοδεύουμε με έξτρα ποσότητα σάλτσας για διπλή απόλαυση.

Koτόπουλο με πατάτες στο φούρνο

Το κλασικό κοτόπουλο στο φούρνο αποκτά μία τραγανή  και νόστιμη κρούστα με τη Sempio Korean Fried Chicken Sauce Sweet & Spicy. Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις στρώνουμε σε ένα ταψί, από πάνω τοποθετούμε το κοτόπουλο ολόκληρο (ή και κομμάτια). Μετά την πρώτη μισή ώρα ψησίματος, ανά 15 λεπτά αλείφουμε με ένα πινέλο τη Sempio Korean Fried Chicken Sauce Sweet & Spicy μέχρι να ψηθεί το φαγητό μας.

Spicy & Hot Burgers!

Ζουμερά, αφράτα και πικάντικα μπιφτέκια! Στην κλασική συνταγή για μπιφτέκια δίνουμε μία καυτερή νότα με την παραδοσιακή κορεάτικη πάστα από chili peppers. Υπολογίζουμε σε ένα κιλό μίγματος για μπιφτέκια, 60gr Hot Pepper Paste.

Μυστικά μαρινάδας με σόγια

Άλλος ένας λόγος που η σάλτσα σόγιας είναι απαραίτητη για την κουζίνα μας! Η όξινη σύσταση της χαλαρώνει τους ιστούς του κρέατος και το μαλακώνει. Αν θέλουμε να συντομεύσουμε το χρόνο μαριναρίσματος, κόβουμε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια αλλά δεν ξεχνάμε να το πλύνουμε σχολαστικά πριν το μαρινάρουμε.

LKK XO Sauce

Το εκλεκτό αυτό καρύκευμα προσθέτει θαλασσινή αύρα στα σπαγγέτι! Μια κουταλιά αρκεί και η pasta αναβαθμίζεται στο πιο gourmet πιάτο!

Πίκλες Λαχανικών με Rice Vinegar

Hand made πίκλες με Rice Vinegar! Σε ένα μαντολίνο κόβουμε καρότο, αγγούρι και ραπάνι σε λεπτές λωρίδες (julienne), προσθέτουμε 1κ.σ. αλάτι και 1κ.σ. ζάχαρη και τα αφήνουμε για 20 λεπτά έτσι ώστε να αποβάλλουν τα υγρά τους. Σε ένα βαζάκι που κλείνει προσθέτουμε ½ κούπα χλιαρό νερό , ½ κούπα ξύδι ρυζιού, 2κ.σ. ζάχαρη και 2κ.σ. αλάτι και ανακατεύουμε έως τη στιγμή που θα διαλυθεί το μείγμα μας. Ξεπλένουμε τα λαχανικά σε κρύο νερό και τα τοποθετούμε μέσα στο βάζο. Μετά από 20 λεπτά είναι έτοιμα και μπορούν να διατηρηθούν για ένα ολόκληρο μήνα.

Dressing για σαλάτες

Οι κλασικές πράσινες σαλάτες αποκτούν έντονο χαρακτήρα με ένα ξεχωριστό dressing από πάστα σόγιας! Aναμειγνύουμε 30gr Sempio Soy Bean Paste, 15ml ρυζόξιδο, 15ml χυμό lime, 5gr φρέσκο ginger τριμμένο, 30ml σησαμέλαιο, 60ml αραβοσιτέλαιο. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε τη sauce πάνω σε πράσινη σαλάτα.

Kimchi Butter

Φτιάχνουμε Kimchi Butter και δίνουμε μία καυτερή γεύση στο κρέας μας. Ανακατεύουμε στο multi 100gr kimchi και 150gr βούτυρο μαλακό. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε πάνω σε ψημένο βοδινό steak.

Bitter Chocolate Chili

For choco lovers! Προσθέτουμε μια spicy πινελιά σε λιωμένη σοκολάτα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως topping ή γλάσο σε τούρτες και κέικ. Λιώνουμε 100gr κουβερτούρα σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε 30gr Cardinal Sweet Chili Sauce και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσουμε.

Goto Top