Tip

SALMON WELLINGTOΝ WITH ROTI PARATHA

Το κλασικό αγγλικό Wellington αποκτά άλλη διάσταση με γέμιση από σολομό και νόστιμο περιτύλιγμα από Roti Paratha. Σοτάρετε λίγο σπανάκι και αναμείξτε το με κρέμα τυρί. Τοποθετήστε στο κέντρο ενός Roti Paratha μια γεμάτη κουταλιά από το μείγμα που φτιάξατε και από πάνω ένα φιλέτο σολομού. Διπλώστε και από τις τέσσερις πλευρές (όπως στο video), τοποθετείστε πάνω σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείψτε με χτυπημένο αυγό. Προσθέστε μαύρο πιπέρι και δενδρολίβανο και ψήστε στο φούρνο για 12 λεπτά, στους 190 βαθμούς. Ready!

 

Goto Top