Tip

Salted Caramel with Miso

Αλμυρή καραμέλα με Miso Paste.
Δοκίμασε τη σε παγωτό και cookies.

Υλικά:

150gr Kρέμα Γάλακτος
80gr Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
200gr Καστανή Ζάχαρη
1κ.σ. Νερό
Λίγες σταγόνες lime
57gr Noda Miso Paste Tsubu Row 400gr

Εκτέλεση: Σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά βάλτε τη ζάχαρη και το νερό και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει. Όταν σκουρύνει λίγο, προσθέστε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας με ένα σύρμα.
Στη συνέχεια αποσύρετε από τη φωτιά, περάστε το μείγμα από ένα σουρωτήρι, προσθέστε το βούτυρο σε μικρές δόσεις και το miso.
Ανακατέψετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Goto Top