Tip

Sriracha Butter

Πρόσθεσε το πάνω από κρέας ψημένο στη σχάρα ή σε ψάρι και δεν θα πιστεύεις πόσο τέλειο είναι αυτό το #TIP. Φτιάξε spicy βούτυρο από Sriracha με 3 απλά βήματα. Ανακάτεψε πολύ καλά μέσα σε ένα μπολ 1/2 κούπα μαλακό βούτυρο, 3 κ.σ. Cardinal Sriracha Sauce, 2 κ.γλ. Ponzu Kikkoman Sauce και 1 κ.γλ. Rice Vinegar. Σε μια λαδόκολλα τοποθέτησε το μείγμα σου και τύλιξε σφιχτά, δημιουργώντας ένα μικρό ρολό. Τοποθέτησε στο ψυγείο και κόψε σε ροδέλες κάθε φορά που θέλεις να συνοδέψεις τα ψητά σου. Είναι super tasty!

Goto Top