Συνταγή

PAD SEE EW

Ώρα για Thai Food. Pad See Ew σημαίνει «τηγανισμένο σε σάλτσα σόγιας» και στην Ταϊλανδέζικη κουζίνα οι σάλτσες ξέρουν να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους όταν αναμειγνύονται με τα Noodles ρυζιού. Είναι ένα κλασικό πιάτο, σήμα κατατεθέν του Street Food της μακρινής Ταϊλάνδης, το οποίο όμως βρίσκουμε και σε όλα τα Thai Restaurants ανά τον κόσμο. Τώρα που όλες οι κουζίνες είναι κομμάτι μιας μεγάλης γειτονιάς, μπορείτε να το φτιάξετε και εσείς στο Wok σας!

Τα προϊόντα μας

  • Rice Noodles
  • Wok Oil
  • Minced Garlic Thai Heritage
  • Dark Soy Sauce
  • Soy Sauce
  • Rice Vinegar
  • Oyster Sauce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 200gr Rice Stick Noodles
  • 2 κ.σ. Wok Oil
  • 1 ½ κ.γλ. Minced Garlic Thai Heritage
  • 150gr κοτόπουλο μπούτι φιλέτο (χωρίς δέρμα), κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • 400gr σπανάκι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κ.σ. Dark Soy Sauce
  • 2 κ.σ. Oyster Sauce
  • 2 κ.σ. Soy Sauce
  • 2 κ.σ. Rice Vinegar
  • 2 κ.σ. Ζάχαρη
  • 2 κ.σ. Νερό

Εκτέλεση

  • Προετοιμάστε τα Noodles σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε στη συσκευασία.
  • Αναμείξτε τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα μπολ.
  • Σε ένα wok ζεσταίνετε το Wok oil, προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε. Ρίξτε και το κοτόπουλο και συνεχίστε το σοτάρισμα.
  • Όταν το κοτόπουλο ψηθεί, ρίξτε το σπανάκι και ανακατέψτε.
  • Τραβήξτε τα υλικά στην μια άκρη του wok και στην άλλη πλευρά ρίξτε το αυγό για να ψηθεί.
  • Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και προσθέστε τη σάλτσα και τα noodles.
  • Ανακατέψτε και πάλι, μέχρι η σάλτσα να πάει παντού και σερβίρετε ενώ είναι ακόμη ζεστό.
Goto Top