Tips

BAKED BABY POTATOES WITH OYSTER FLAVORED SAUCE

Οι πατάτες baby ξέρουν να ξεχωρίζουν στο τραπέζι. Είτε μόνες τους είτε ως συνοδευτικό, είναι πάντα νόστιμες, elegant και μια εύκολη επιλογή που κερδίζει σε εμφάνιση αλλά και σε γεύση. Πειραματιστήκαμε στην κουζίνα και τις κάναμε ακόμη πιο νόστιμες, φτιάχνοντας το τέλειο seasoning! Ανακατέψτε καλά 4 κ.σ. από την all time classic Panda Oyster Flavored Sauce της Lee Kum Kee μαζί με 1 κ.σ. Pure Sesame Oil και 1 κ.σ. νερό. Ψήστε τις πατάτες baby στο φούρνο και μόλις ετοιμαστούν ρίξτε από πάνω το μείγμα με την Oyster Sauce. Δοκιμάστε ένα εύκολο και yummy tip που κάνει τις πατάτες ανάρπαστες. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε στο φούρνο και διάφορα λαχανικά της επιλογής σας.

SRIRACHA BLOODY MARY

Σε ηλικία περίπου 100 χρονών, θεωρείται από τα πιο διάσημα cocktails παγκοσμίως και συνοδεύει άψογα τα κυριακάτικα brunch. Έχει χαρακτηριστική γεύση χυμού ντομάτας και είναι το τέλειο αντίδοτο για το hangover. Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του, προσθέτοντας μια πινελιά από Cardinal Sriracha Sauce. Φτιάξτε το και εσείς. Είναι πανεύκολο. Για μια παρέα 4 ατόμων, ανακατέψτε πολύ καλά σε μια μεγάλη κανάτα: 1lt χυμό ντομάτας, 2 κ.γλ. Worchestershire Sauce, 2 κ.γλ. Cardinal Sriracha Sauce, 2 κ.σ. χυμό λεμόνι, 240ml Vodka και 1 πρέζα αλάτι. Σερβίρετε σε 4 ποτήρια με πάγο και χρησιμοποιήστε κλωνάρια από σέλερι για να ανακατέψετε το cocktail σας. Salut!

SRIRACHA CHICKEN MARINADE

Το έχουμε ξαναπεί. Το νόστιμο κρέας θέλει και τη σωστή μαρινάδα. Για όλους εσάς που σας αρέσει λοιπόν να μαρινάρετε το κρέας σας σε σάλτσα από σόγια, η Cardinal Sriracha Sauce είναι το προϊόν που ψάχνετε! Γιατί; Επειδή μια κουταλιά Sriracha θα δώσει spicy γεμάτη γεύση και ξεχωριστό αποτέλεσμα στο ψητό σας, είτε πρόκειται για λευκό είτε για κόκκινο κρέας. Δοκιμάστε το!

CRISPY TEMPURA

Κρατσανιστό όπως λέμε Crispy! Η tempura είναι ο καλύτερος σύμμαχος όταν έρθει η ώρα για πανάρισμα θαλασσινών, κρεατικών, λαχανικών ή και φρούτων. Για κάθε 500gr πρώτης ύλης που τηγανίζετε ανακατέψτε, χωρίς πολύ χτύπημα, 150gr tempura με 1 κούπα νερό (240ml). Αφού στεγνώσετε καλά το προϊόν που πρόκειται να πανάρετε, βουτήξτε το στο χυλό και τηγανίστε το στους 180οC – deep fry. Θέλετε κάτι ακόμη πιο crispy; Ψάξαμε και βρήκαμε το tip για ακόμη πιο τραγανή κρούστα. Αντικαταστήστε το 1/3 της ποσότητας του νερού με sake!

FURIKAKE SALAD TOPPING

Αναζητάτε ένα έμπειρο γευστικό και γρήγορο tip που θα μεταμορφώσει ένα γρήγορο γεύμα όπως η σαλάτα σας; Το αγαπημένο ιαπωνικό seasoning Furikake μπορεί να γίνει το ξεχωριστό topping που θα λατρέψετε να χρησιμοποιείτε στην κουζίνα. Χαρίστε θαλασσινή επίγευση σε ένα δροσερό πιάτο με quinoa, μανιτάρια, πορτοκάλι, ρόδι και αντιδοσαλάτα, αντικαθιστώντας το αλατοπίπερο με Furikake. Η διαφορά στη γεύση έχει πραγματικό ενδιαφέρον!

CHILI OIL & CHOCO

Δώστε στο αγαπημένο σας σοκολατένιο cake διαφορετική και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα γεύση προσθέτοντας λίγο Lee Kum Kee Chili Oil. Είναι ένα εύκολο και απλό tip και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει! Αντικαταστήστε ένα μέρος της λιπαρής ουσίας του γλυκού με το καυτερό λάδι από τσίλι, δίνοντας μια ελαφρώς πικάντικη πινελιά. Για παράδειγμα, εάν το cake περιέχει 200gr βούτυρο, αντικαταστήστε τα 10gr με Chili Oil. Δοκιμάστε το και σε άλλα σοκολατένια γλυκά.

GORGONZOLA DIP WITH LYCHEE

Τα εξωτικά Cardinal Lychees είναι οι μικρές γλυκές μπουκιές που απογειώνουν τη γεύση σε φρουτοσαλάτες, παγωτά, κρέμες ή γιαούρτι. Εδώ, τα δοκιμάσαμε στο πιο λαχταριστό και κρεμώδες dip παρέα με gorgonzola. Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. Βάλτε σε ένα μπολ 120gr Cardinal Lychee in Syrup, 50gr θρυμματισμένη gorgonzola, 200gr στραγγιστό γιαούρτι, 50ml κρέμα γάλακτος, 3gr αλάτι ψιλό και 10ml χυμό λεμόνι. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και αφήστε για 1 ώρα στο ψυγείο. Enjoy!

GREEN SALAD WITH WAKAME

Wakame time! Το καλοκαίρι έφτασε και ότι «θυμίζει» θάλασσα είναι must! Μέσα σε όλες τις πιθανές παραλλαγές της αγαπημένης σας πράσινης σαλάτας θα πρέπει σίγουρα να συμπεριλάβετε και αυτή. Προσθέστε θαλασσινή γεύση, αναμειγνύοντας μαζί με τα αγαπημένα σας λαχανικά την έτοιμη μαριναρισμένη σαλάτα από φύκια, Aizzaku Wakame. Μπορείτε να απογειώσετε το πιάτο, προσθέτοντας το δροσερό και φρουτώδες dressing Kewpie Non Oil Dressing Yuzu.

FRIED SOFT BOILED EGGS WITH PANKO

Μπορεί ένα μικρό μαγειρικό μυστικό να μεταμορφώσει τα αγαπημένα σας μελάτα αυγά σε γευστικό θαύμα; Δοκιμάστε το παρακάτω tip και διαπιστώστε μόνοι σας. Μελάτα αυγά που έχουν παναριστεί με Panko Bread Crumps και έχουν τηγανιστεί ελαφρώς, μέχρι να πάρουν ένα ελαφρώς χρυσαφί χρώμα. Είναι πανεύκολο και γρήγορο! Βράζουμε για λίγο τα αυγά μας (τόσο ώστε να γίνουν μελάτα), τα βρέχουμε με άφθονο κρύο νερό προκειμένου να καθαριστούν εύκολα, και τα πανάρουμε με τη σειρά σε: Tempura ή αλεύρι, χτυπημένο κρόκο αυγού και Panko Bread Crumps (ακριβώς όπως θα πανάραμε και ένα κομμάτι σνίτσελ). Τηγανίζουμε για 20 με 30 δευτερόλεπτα και σερβίρουμε.

BUBBLE SMOOTHIE WITH TAPIOCA

Το νέο και καλοκαιρινό beverage trend ακούει στο όνομα Tapioca Smoothie, έχει υπέροχη φρουτένια γεύση και φτιάχνεται πανεύκολα. Βράστε 20gr Tapioca Pearl Large για 15 περίπου λεπτά μέχρι να γίνουν διάφανες. Σουρώστε και ξεπλύνετε με παγωμένο νερό. Λιώστε 40gr λευκή ζάχαρη σε μία μικρή κατσαρόλα μέχρι να γίνει καραμέλα, προσθέστε γρήγορα τις πέρλες tapioca και ανακατέψτε. Οι πέρλες θα πρέπει να διαχωριστούν μεταξύ τους και να επιπλέουν μέσα στο σιρόπι. Σε ένα μπλέντερ πολτοποιείτε 100gr Cardinal Lychees, 80gr φράουλες, 1 μπανάνα, 80gr πάγο και 80ml Cardinal Coconut Cream. Προσθέστε σε ένα μεγάλο ποτήρι την Tapioca με το σιρόπι καραμέλας και από πάνω συμπληρώστε με το mix από φρούτα. Voila!

LYCHEE FRUIT SALAD

Το καλοκαίρι ήρθε και μαζί του έφτασε η ώρα για μια super δροσιστική σαλάτα από τροπικά φρούτα. Αναμείξτε σε ένα μεγάλο πιάτο Cardinal Lychee in Syroup, Cardinal Yellow Jackfruit, ακτινίδια, φράουλες, Baby Bananas Aroy-D, mango, και παπάγια. Γαρνίρετε με Cardinal Coconut Cream, Young Coconut Juice, φύλλα δυόσμου και σιρόπι ροδιού. Βάλτε όλα σας τα υλικά στο ψυγείο 2 με 3 ώρες πιο πριν, προκειμένου να έχουν παγώσει καλά.

Goto Top