Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Kimchi Spring Rolls

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Τυλίγουμε τo κορεάτικο kimchi, κινέζικο λάχανο τουρσί με πιπεριές τσίλι, σε τραγανό φύλλο για spring rolls & ντιπάρουμε σε spring roll sauce. Ένα εναλλακτικό starter για όσους αγαπούν τις πικάντικες γεύσεις.

Τα προϊόντα μας

 

 

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 16 φύλλα για spring rolls (15mm)
  • 320gr ρύζι για sushi έτοιμο
  • 320gr kimchi
  • 5 αβγά
  • 80gr spring roll sauce
  • 50ml ηλιέλαιο
  • 5gr αλάτι ψιλό

Εκτέλεση

  1. Σε μία μπασίνα χτυπάμε 4 αβγά μαζί με το αλάτι με ένα σύρμα.
  2. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε το ηλιέλαιο, μετά τα αβγά και ανακατεύουμε γρήγορα να ψηθούν.
  3. Προσθέτουμε κατευθείαν το ρύζι και ανακατεύουμε καλά με τα αβγά και στο τέλος το kimchi μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και αφήνουμε στην άκρη.
  4. Χτυπάμε το έξτρα αβγό με λίγο παγωμένο νερό.
  5. Μοιράζουμε τη γέμιση σε 16 ίσες μερίδες και τυλίγουμε στα φύλλα για spring rolls, σφραγίζοντας τα στο τέλος με το μίγμα αβγό-νερό.
  6. Τηγανίζουμε σε φριτέζα deep fry στους 180οC μέχρι να ροδίσουν.
  7. Συνοδεύουμε με sring roll sauce.
Goto Top