Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

LEFTOVER CHICKEN WRAPPERS

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Σας έχει τύχει μετά από κάποιο τραπέζι να περισσέψει αρκετό κοτόπουλο που δεν ξέρετε τι να το κάνετε; Θυμηθείτε αυτή τη συνταγή την επόμενη φορά που θα υπερβάλετε μαγειρεύοντας παραπάνω φαγητά για τους καλεσμένους σας. Λίγα υλικά και πολλή νοστιμιά τυλιγμένη σε τραγανά φύλλα Wonton που έρχονται για να σβήσουν την πείνα σας σε χρόνο dt.

Τα προϊόντα μας

  • Cardinal Sweet Chili Sauce
  • Wonton Pastry
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 100gr leftover κοτόπουλο ψητό σε ίνες
  • 80gr τυρί κρέμα
  • 50gr Cardinal Sweet Chili Sauce
  • 8 τμχ. φύλλα Wonton
  • 3gr αλάτι ψιλό
  • 1 αβγό

Εκτέλεση

  • Ξεπαγώνουμε τα φύλλα για Wonton.
  • Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε καλά το κοτόπουλο με το τυρί κρέμα, την Cardinal Sweet Chili Sauce και το αλάτι.
  • Μοιράζουμε τη γέμιση σε 8 ίσες ποσότητες.
  • Χτυπάμε το αβγό σε ένα μπολάκι με λίγες σταγόνες νερό, απλώνουμε τα φύλλα για wonton και τοποθετούμε τη γέμιση στο κέντρο.
  • Αλείφουμε με αβγό δύο συνεχόμενες πλευρές του φύλλου και κλείνουμε με τις άλλες, πιέζοντας να βγει ο αέρας έξω και σχηματίζοντας ένα τρίγωνο.
  • Τηγανίζουμε deep fry στους 180οC μέχρι να ροδίσουν και σερβίρουμε.
Goto Top